Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Kínpadon

2020-11-30
Adminisztrátor
503
Amikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok és kilátástalanság lép hatályba, akkor jön el a pillanat,hogy a kínpadra kerül. Ebben a bűvös körben való játszmák az igazságtalanság hozamához vezetnek.
Gyereknek mindenkit arra nevelnek, ne hazudj ! Tehát, miért van az, hogy aki felnőtté válik és gátlástalanul hazudik, még a sánta kutya effektust sem tartja szem előtt ?
Hol tart ma a Fidesz-KDNP és kormánya?
Tegyük az eseményeket nagyító alá és az eredmény megdöbbentő lesz.
HATALOM EGY KÉZBEN
- MDF  Lezsák Sándor
- KDNP Semjén Zsolt
- FKGP Túri Kovács Béla
- MAGOSZ  Jakab István
ŐK IS BEÁLLTAK A SORBA.
Médiák, Számvevőszék,bíróságok, ügyészségek, alkotmány bíróság, Statisztikai hivatal, Belügyi- honvédségi tárca és nem utolsó sorban Áder János Köztársasági elnök.
Mind ezt látva, milyen benyomást kelt egy külső szemlélőnek a magyarországi demokrácia?
Ennek az állapotnak láttán az Eu. nem véletlen támadja a magyar kormányt. A Fidesz-KDNP magyarázkodásában azt állítják, hogy nem a kormányra van kiélezve az Eu. támadása, hanem a magyar nép, a magyar társadalom ellen. Hihetetlen szemfényvesztő viselkedés.
MIT JELENT A MIGRÁCIÓ, SOROS GYÖRGY, DK, VALAMINT A BALOLDAL ÖSSZEBORULÁS BENNE A JOBBIKKAL?

Ezek a jelenségek kiválóak a Fidesz-KDNP- nek, hogy a népnek szajkózhassák - ezek a magyar társadalom legnagyobb ellenségei. Ezt a módszert használták a kommunista vezérek, amikor a kapitalista  nagytőkét hozták fel mumusnak. EMLÉKEZNEK MÉG ?
Egy tény, a hatalom megtartása érdekében az ellenség állítás, kötelező, mert emlékeztetőül a gyerekeknek is azt mondták - JÖN A MUMUS.
Beszéljünk tényszerűen. Illik-e Szájer József Fidesz eu. képviselőnek a süllyedő hajót elhagyni? Vagy nem szereti ha kínpadra kerül?
Egy tény, hazánk óriási bajba került. Olyan mértékű a fejetlenség, hogy ebbe belerokkanunk. A gazdasági bukás már korábban kilátásban volt, mivel egy évben történő 4 államkötvény kibocsájtás nem gyerek játék, valamint a Fidesz minisztere által a múlt napokban felvett milliárdok azt indukálták, hogy az állami eladósodás visszaugrott 80-82 % ra.
A Fidesz-KDNP a magyar lakosságot, vele párhuzamban a fiatal generációkat évtizedekre eladósította, a világ banki uralmának kiszolgáltatta.
Azt gondolhatjuk, a kínpadot és vele párhuzamos vesszőzést a Fidesz-KDNP kormány nem kerülheti el. Mindezek számláját a magyar nép 2022-ben érvényesíti.
A Fidesz-KDNP elveszítette szavahihetőségét. Evvel a módszerekkel nem lehet egy országot és benne 7,5 millió NEM Fidesz-KDNP szavazót sárba döngölni, a magyar nemzetet a nemzetközi politikai porondon lejáratni.
2022 LESZ A BÚCSÚ NAPJA. Tschüß !!!

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse