Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Kik nem velünk, azok ellenünk!

2017-12-07
Adminisztrátor
750
De térjünk vissza a MUMUS szindrómához. Az átlag állampolgár a negatív híradásokat szereti felturbózni és közhelyeken tupírozottan továbbadni. Úgyis mondhatjuk,: beindul a pletyka a nagyotmondás, miközben csak egy "kisegérről" van szó. Kocsmai szinten elefánt nagyságúra növő hír, annak továbbfejlesztett változatai, vizsgálat nélkül járják be az országot, de hihetetlen károkat okoznak. Alaptalanságuk senkit nem érdekel, csak egy a lényeg,: dübörögjön a lejáratási eszme. A Független Kisgazdapártnak is meg van a "kisördöge", akit a jelen hatalom elővett és a You Tube oldalain szinte áradat nagyságrendben tárja az emberek elé. Ebből azt a konzekvenciát vonhatjuk le, hogy a "császári" erők ismét a Kisgazdapártra irányították nehéz tüzérségi ütegeiket.
Ezúton hívjuk fel a magyarok figyelmét, mielőtt ítélkeznek győződjenek meg:  KIK LŐNEK KIKRE, MILYEN ELVI MEGFONTOLÁSBÓL, POLITIKAI INDÍTTATÁSBÓL, MILYEN POTENCIÁLIS ERŐT LÁTNAK A CÉLIRÁNYBA VETTRE TEKINTETTEL??? Ezekben a szavakban rejlik a "kisördög", amiért nem a Mikulás a felelős, hanem maga a SÁTÁN!!! Nyugodt szívvel kijelenthetjük, a Független Kisgazdapárt kiépítette maga köré a kellő erejű védőpajzsát, amik az elkövetők diktatúrájának bizonyításában alapulnak. Megremegtetett maga biztonsága  veszélybe látszik?

Csípőből lőnek. Az erőt megmintázóknak látszók, érzik, hogy megérkezett a felelősségre vonás pillanata és a Soros György iskolájában tanultakat veszik elő, amiben: 

TÁMADÁS A LEGJOBB VÉDEKEZÉS  jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse