Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Ki itt még a magyar?

2017-11-08
Adminisztrátor
763
A médiákban rendszeresen elhangzik a magyarokra néző nemzeti radikalizmus fogalmának jelzője, de evvel szemben éppen az az újságíró, aki ilyen reflektálást írt, a Fradi és Honvéd meccsen torka szakadtából  énekli a magyar himnuszt. Kérdezem: miért is teszi? Valami belső hang mondhatja számára, Te is itt élsz, a magyar kenyeret eszed és forrásvizét iszod. Ez bizonyosan meggyőző hatású lehet, de mi lehet azokban a génekben, amik ösztönzése a magyarságot radikálisnak bélyegzi meg? Hazánk nemzeti sokszínűsége évezred alatt formálódott ilyenné, amilyen, tehát, ...! Országunk történelme külön tanulmány lehet Európa számára és azt sem szabadna elfelejteni, ez a kis nemzet védte meg Őket számtalanszor, hogy többek között vallásukat nyugodtan gyakorolhassák. A nemzeti fennmaradásukról nem is beszélve! Háborúk folyamán Hazánk Hősi Fiainak elvesztése, nemzetünk alakulását nagyon befolyásolta. Kényszerpályán mozogtunk és több esetben nemzetiségiek betelepítésén át tudtuk Magyarországot megtartani. Svábok, Szászok, Tótok, Zsidók,Cigányok és sorolni lehet a nemzetiségiek sorát, akik ma a magyar himnuszt éneklik és szívük dobogása által MAGYARORSZÁG FENNMARADT, LÉTEZIK ÉS LÉTEZNI FOG!!!
Az embertelen módon történő Trianoni békeszerződésnek aposztrofált közel száz éves nemzetgyilkosság árnyékában a jelen Európai Unió egyre jobban közeledik az oszd meg és uralkodj azon játszmájához, amit igaz először a nemzetek deklarálásán át elismertetve működtet. Magyarországnak Trianonból elege van. Idegen hatalmak döntése által egy újabb Trianon? "Még ilyen aljasságot János Bácsi sem pipált"!   Azt is elérték, hogy a nemzetek által delegált képviselőket presszionálják, hogy a felsőbb döntésekre fejet bólintsanak még saját nemzetükkel szemben is.
Eljött a pillanat, hogy kis hazánk nemzetiségiekből összekovácsolt lélekszáma együtt lépjen fel az agresszorokkal szemben és védje meg tőlük Európát és Magyarországot. Második Trianon nem kell a Magyarnak!!!! Elég volt!!!

Nemzetiségiek hangja jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse