Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Kettős mércével

2018-12-25
Adminisztrátor
652
A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt aggódva nézi a magyar politikai hatalom makacsságát és felkéri az egymásnak feszülő feleket, tegyék félre a bántalmaikat és ésszerű, kompromisszumot meghozó tárgyalásokon  a magyar nemzet számára megfelelő döntést foganatosítsanak. Országunk, amúgy sem nagy ereje nem visel el egy újabb esztelen nemzet szakadást. Hazánk ezer éves történelme nem fogadja el az idegenek általi  befolyást, ami egyértelműen országunk feltehető megsemmisüléséig vezet. Népünk azt sem akceptálja, ha megfizetett belső erők MEGPRÓBÁLJÁK A MAGYARSÁG  "BŐRÉT"  VÁSÁRRA VINNI. Az is elviselhetetlen, ha a magyar nép tudta nélkül, országunkat idegenekkel telepítik be. A vallási különbözőségek bizonyosan tovább eszkalálódnak, ha Magyarországot Izraeli állampolgárokkal telepítik be, ugyanis a Palesztinok keze Magyarországot is eléri. Országunk védelme Orbán Viktor miniszter elnök szerint a magyarok védelme, de az idáig betelepült Izraeli állampolgárokat kik védik meg? ELKÉPZELHETŐ, HOGY ITT IS ROBBANTGATNI FOGNAK? A magyar kormánynak tiszta lapokkal kell új játszmát nyitni és minden eszközzel a nemzeti megbékélést kell megcélozniuk. Nagyon sajnálatos, hogy a miniszter elnök folyamatosan olajat önt a tűzre. Elsőnek a munkaügyi törvénnyel, a legutolsó eset 20 milliárdos várbeli miniszter elnöki rezidenciára történő beruházás, bizonyosan ismét kiveri a biztosítékot a magyar társadalomban.
A Független Kisgazdapárt aggodalommal tekint a közeljövőbe, mert a magyar nemzet elégedetlensége könnyen átcsap polgári engedetlenségbe és annak a következményét nem lehet még megjósolni sem. Ilyen feszült politikai helyzetben képtelenség BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNNI.

EGY TÉNY, A NEMZETI BÜSZKESÉG EREJÉT VISSZA KELL FOGNI, MERT NINCS ÉRTELME A RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT BETELJESÜLÉSÉIG ELJUTNI. A DEMOKRATIKUS VÁLASZTÁSOKRA KELL HAGYATKOZNI ÉS OTT MUTASSA MEG A MAGYAR NEMZET MILYEN TOVÁBBI ELKÉPZELÉSE VAN  MAGYARORSZÁGGAL ÉS NÉPÉVEL.  Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse