Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Kétmillió éhezők országa

2023-02-12
Adminisztrátor
158
Arcátlanság netovábbja, amit a magyar közszolgálati tv.-k műsorszórás gyanánt csinálnak. Minden csatornán főznek, főzőversenyeket sugároznak. 
Ebben semmi meglepő nincsen, mert ilyen gagyi műsort fillérekből kihoznak. Főzés maximum egy, vagy két ember jelenlétével, piszok olcsó.
Arról nem beszélve, "ami neked ízlik, az nekem nem" . Némelyik műsorban a tányéron étel gyanánt "légypiszkot sem látni" de árban, minimum 20000 ezer egy adag. Ez mintha valamiféle ripacskodásra emlékeztet. Jól van ez így ?
Komolyra fordítva a szót, egy négytagú családnak a napi élelmezésére fordított összeg, meghaladja a nyolcezer forintot. Ez természetesen az olcsóbbik kategória közé sorolható, mivel csak egy kiló kenyér ára ma 1000- 1200 Ft. 
Mára ott tartunk, az utcákon osztogatott élelmiszer csomagok, meleg ételek osztása lassan kerületi szinten működtetett. A sorban állók között, nagyon sok jó megjelenésű embert látni. Megkérdezésükkor, - mi az oka, hogy ide kell jönni ?
Válasz : vagy a villany, gázszámlát fizetem és némi gyógyszerre is marad pénzem, vagy élelmiszert veszek. Természetesen az ételről mondok le. Igen ! De ez meddig mehet így ? Miniszterelnök úr és miniszterei, havi 5-6 milliót tesznek havonta zsebre, miközben a megállapított magyarországi létminimum 28 600 Ft / hónap.
Feltehető számítás szerint, Orbán Viktor úr egy havi jövedelme arányban van e a 28 600 Ft tal, amit szintén egy választója kap megélhetésre ? Átgondolták e már, a létminimumos magyar 17 évig kap annyit, mint Orbán egy hónapban ? Jól van ez így ?
Talán rendben van, egy miniszterelnök kapjon rendes jövedelmet, de itt az arányokkal van baj. 
Ma Magyarországon a fejenkénti létminimumnak, legalább 80 000- ezer forintnak kellene legyen. Ami szintén nem sok, de legalább az érintett nem hal éhen.
Ja, az áfát már megint elfelejtettük. Abból a 80 000- ezer forintból az államkassza 21 600 Ft-t szintén visszavesz, tehát nettó vásárló értéke a "parasztjának", - mert minket ennek tart a kormány - 58 400 Ft. JÓL VAN EZ ÍGY ???
Térjünk vissza a tv főzőcskékhez. EZ A POFÁTLANSÁG NETOVÁBBJA. ÉHEZŐ EMBEREKNEK SONKÁKAT, LIBAMÁJAT, KAVIÁRT MUTOGATNI, amikor a gyerekeinek jó ha pirítós kenyér és tea kerülhet az asztalukra ?
MINDEN ESETRE, AKI NEKEM AZT MERI MONDANI A SZOCIALIZMUSBAN, 1970-TŐL 1990 IG NEKI NEM MENT JOBBAN, AZ VALÓTLANT ÁLLÍT.
HA, KACSALÁBON FORGÓ HÁZAIK NEM IS VOLTAK, DE ÉLELMÜK VOLT. ÉHSÉGTŐL SZÉDELGŐ EMBEREKET AZ UTCÁKON NEM LEHETETT LÁTNI.
ALKOHOLTÓL IGEN ! NA DE EZ EGY MÁSIK TÉMA. HOGYAN FORDUL ELŐ EBBEN A GAZDAG KAPITALIZMUSBAN, HOGY A HAJLÉKTALANOK SZÁMA BRUTÁLISAN EMELKEDIK. JÓL VAN EZ ÍGY ??? 
TÁRSADALOM ÁLLÁSPONTJA SZERINT KORMÁNYUNK OTT HIBÁZOTT, A FONTOSSÁGI SORRENDET NEM TARTOTTÁK BE. HOGYAN IS KELLETT VOLNA KEZDENI ?
- ELSŐ AZ ÉLELEM, TISZTA VÍZ
- AGRÁRIUM FELVIRÁGOZTATÁSA
- 1990 TŐL, AZONNALI LÉPCSŐZETES BÉRRENDEZÉSEK
- INNOVÁCIÓ AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN
- OKTATÁSÜGY 
- EGY ÉVES KATONAI SZOLGÁLAT (egészséges ifjak nevelése )
- VASÚTHÁLÓZAT FEJLESZTÉSE
- TÖMEGKÖZLEKEDÉS
- ÚTHÁLÓZATOK FEJLESZTÉSE
- ÁRÚ SZÁLLÍTÁS ( VASÚT )
- VÍZGAZDÁLKODÁS (DUNA- TISZA HAJÓZHATÓ CSATORNA LÉTESÍTÉSE )
Feltételezhető, amennyiben Magyarország kormányai ebben a sorrendben dolgoztak volna, építették volna fel a társadalmat, ma nem tartanánk itt.
Gondolkodjanak LOGIKUSAN, a csatornák létesítésénél mennyi fiatal tudott volna fizetésért badizni ? Nem ők fizettek volna, hanem a lapátforgatásból jövedelmet is kaphattak volna és a gyönyörű fiatal csajokról nem beszélve - buli a prérin címmel, milyen jó balhé. Ezt a kommunisták megcsinálták, a nyári táborokban. Nem kellet imádkozni a gyerekáldásért. Abban a mocskos kommunizmusban még a csajok is kellemesebbek voltak. Nem kellet ennyi hüvelygomba krémet reklámozni. 
Egy kérdés azért napirenden van : EZ A FIDESZ-KDNP 2024 ES VÁLASZTÁSOKON HOL VÉGeZ ?
ISTEN ÁLDJA ÖNÖKET, HAJRÁ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG !!!
 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse