Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Kétharmados többség uralma

2024-02-08
Adminisztrátor
219
JELENÜNKBEN TÖRTÉNTEK, A MAGYAR TÁRSADALOM ÉRZÉKENYSÉGI KÜSZÖBÉT átlépte.
A MAGYAR KORMÁNY, HIBÁT HIBÁRA HALMOZ.EGYIK OLDALRÓL - 
a brüsszeli bürokratákat diktátoroknak tartják, miközben éppen napjainkban zajló EU. parasztságának jogos követélei mellé a magyar kormány nem áll ki. Orbán Viktor tökéletesen tudja, Budapesten, hazánk nagyvárosaiban gazdatüntetéseket nem lehet tartani, mert az emberek elkeseredése viszályokba torkolhat. Pintér Sándor belügyminisztere, Nagy István agrárminiszter, Jakab Istvánt MAGOSZ mindent elkövetnek, hogy a magyar gazdák önhatalmúan ne csoportosulhassanak. Orbán úr eljutott arra a pontra, hogy saját társadalmától fél és éppen ezért, Záhonyba, viteti a gazdákat, hogy alibi tüntetésekkel hülyítsék a magyar népet. UTASÍTÁSA SZERINT A MEGHÍVOTTAK  Fidesz közeli személyek.
VALAMI MÁS !!!
MAGYARORSZÁG NÉVEN BEJEGYZETT HAZÁNK, FURCSA KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT - A NÉP FELHATALMAZÁSA NÉLKÜL - VESZÍTETTE EL A KÖZTÁRSASÁG INTÉZMÉNYÉT.
Amennyiben a Magyarország államformája nem KÖZTÁRSASÁG, akkor hogyan lehet KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASSZONYA ?
Valójában NOVÁK KATALIN NAGYASSZONYNAK, a pedofil ügyben hozott rehabilitáló határozata - MINT NEM JOGOSULTTÓL SZÁRMAZÓ.
MIT JELENT A FIDESZ KÉTHARMAD ? ORBÁN VIKTOR LÁTVA A HIBÁKAT,  AZONNAL ALAPTÖRVÉNY MÓDOSÍTÁST KÖVETELT - MINT JÓTÉKONY, MEGMENTŐ LOVAG ADJA MAGÁT ELŐ,  HOGY NOVÁK KATALINT ÉS A VOLT IGAZSÁGÜGY- MINISZTERELNÖK ASSZONYÁT KIMOSSA AZ "EMÉSZTŐGÖDÖR TARTALMÁBÓL". 
A TÖRTÉNTEKRE REAGÁLVA, PÁRTÁLLÁS ÉS VALLÁSI HOVATARTOZÁS NÉLKÜL, A REALITÁSOK TALAJÁN MARADVA KI LEHET JELENTEI - MAGYARORSZÁG, A KÉTHARMAD MARTALÉKÁVÁ VÁLT.
JOGÁLLAM, NEM A KÁRPÁT- MEDENCÉBEN TALÁLTATIK.

HAZUGSÁGMENTES SZEBB JÖVŐT KÍVÁNNAK A MAGYAR
KISGAZDÁK  
  
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse