Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Keresztre feszítés is lehet ünnep?

2019-04-19
Adminisztrátor
496
Keresztre feszítés is lehet ünnep? Örök nyitott kérdés, ami minden húsvét esetében szó-szerinti "fogas kérdés" számomra. A halál tényének beállta tudatomban nem ünnep, igaz, hogy vannak olyan felekezetek, akik az "ellenlábas" halálának örülnek. Tudatosnak tűnő ellenreakció "kirobbantásával" -FELTÁMADÁSSAL- jelensége, örök érvényű utálatig fajult,- aminek napig isszuk a levét. Évezredes egymásnak feszülés okozóját EGY SZEMÉLYRE RUHÁZNI? Nem a legszerencsésebb. Feltámadás fogalmának felhasználása, nem egyeztethető össze a biológiai tanok agyagával, tehát, azt sem szentek írhatták? Jézus személyisége, kiemelkedett tudása nem arra mutatott irányt, - HOGYAN KELL A NEVÉBEN ÖLNI! De, miért is  kell felhasználni A JÓ HANGJÁT? Valójában nézzük meg a mai JÓK "végrendeletét"? Ezt, politikusok írják. Ami ma hiányzik, EGY ISMÉTELT JÉZUS MEGJELENÉSE. Önök szerint, HOGYAN VÉGEZNÉ BE? A mai politikusi -"PILÁTUSOK"-sem különbek, tehát az üldöztetés forgatókönyve számára, bizonyosan érvényre jutna.

Ez a világ semmivel sem különb, a " DEÁKNÉ VÁSZNÁNÁL", TEHÁT, az emberiség álságos képmutató vallásgyakorlása MIT TARTALMAZ? Nem mást, mint TÖBB MILLIÓ EMBERÁLDOZATOT. Semmi nem változott. A keresztény hadjáratok vérontással való -ISTEN NEVÉBEN- történt gyalázata, mára visszatérő jelenség, csak az IDEGEN HITŰEK, FEGYVER NÉLKÜL FOGLALJÁK EL EURÓPÁT. Azt adják vissza, amit ellenük tettünk. A keresztényi izmus, sok fájdalmat okozott. ŐSZINTE AKAROK LENNI! Legyünk puritánok,TISZTELJÜK A 10 PARANCSOLATOT ÉS BÉKE LESZ EZEN A BOLYGÓN. Ne hagyjuk a kufárokat, hogy összeugrasszák a világ népeit, holmi dogmák alaptalan, ember által kreált teológiának mondott "tanaival". A "tanok", ismeretlensége, félre magyarázása a sátán kreatúrájában teljesül be. ENNEK AZ ÁLSÁGOS KÉPNEK, AZ EMBERNEK NEM SZABAD FELÜLNI. Maradjunk egymást szeretők, tiszteljük egymást, tartsuk be a tíz parancsolatot és ennyi lenne a tisztességes egymás mellett élés alapja. Úgy legyen. Isten, Haza, Család egységének erejével védjük meg országunkat a SÁTÁNTÓL!!!

A JÓ HALÁLA, NEKEM NEM ÜNNEP!   Engelmann József
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse