Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Képi műsorszórás depresszív hatása

2022-12-21
Adminisztrátor
156
Fentiekben megírottak már előre sejtetik, milyen irányú lesz a "GONDOLKODNI ARANY " címben történő okfejtés.
Mire érdemes időt fordítani? Vizsgálni kell,mi áll annak hátterében, hogy a magyar társadalom ilyen mélységű lelki traumában jutott. Sokak, attól sem riadnak vissza, hogy saját életüknek önhatalmúan vessenek végett, vagy egyesek idegállapotának gyengesége, koncentráció hiánya okoz tragédiát.
Mire kell  és érdemes magyarázatot adni ?
Mindennek a kezdete, 1990-re vezethető vissza. A szocializmus által kinevelt emberek beletörődtek sorsukba. Rájöttek, semmi értelme mélyebb politikai elmélkedésbe bocsátkozni, mivel 800 ezer regisztrált kommunista felügyelte minden napjaikat. AKI HANGZATOSAN KRITIZÁLT, AZT ELŐÁLLÍTOTTÁK. Első figyelmeztetésben csak egy NO - NO hangzott el.
Mára, mintha minden feledésbe kerülne és az első figyelmeztetés helyett, azonnal : munkahely megszüntetésével, politikai meghurcolással, szélsőséges jelző használatával, vagyoni javak megfosztásával, családi egység megbontásán át, akár a szellemi fogyatékosság megállapításáig. Ennek a képnek kialakulásához, a politikai hatalom hűbéresei is hozzájárulnak, ELFELEJTETTÉK HONNAN JÖTTEK . Százezrek feje felett törnek pálcát. 
Első számú  megbélyegzők : maga az állam által megválasztott politikai hatalom. Másodsorban, minden olyan szervezet : cég, bank, bíróság, ügyészség, rendőrség , szolgáltatók, és mindazok, akik az átlag ember feje felett hatalmat gyakorolnak.
TÖRVÉNY ? Sajnos olyan, ebben az országban nem létezik. Minden szabály, országunk alaptörvénye, Btk. és a sor végetlensége tette lehetővé, hogy a médiák önálló politikai "pártok" lettek. Hatalmukkal  visszaélve, képesek bárkit "kivégezni".
Hogy a "lúd ,elég hatékonyan kövér legyen " és bevégezze társadalom romboló hatását, kiépítették a médiákon belüli képi műsorszórást, amiben semmi mást nem látunk, mint az erőszakot, emberi brutalitást. Olyan, hogy objektív híradás, NEM LÉTEZIK. A tv. társaságok összetévesztik a múltban sugárzott " kék fényt " a mai híradóval. Műsorszerkesztésükben csak a társadalom butítása, nyomatékos depresszív behatása és minden olyan, amin át az emberek elméjükben zavartak legyenek.
NAPI ADAGOLÁSBAN  KAPJÁK A DÓZIST, MIÁLTAL AZ EMBEREK ELJUTNAK, HOGY KÉPTELENEK JÓZAN ÍTÉLŐKÉPESSÉGÜK HOZAMÁBAN DÖNTENI. A KISAGYUKBAN A MÉDIA ÖRDÖGE OTT VAN. TÖBBSÉGÉBEN REKLÁMOKKAL TELÍTETT  MŰSORPERCEK IDEGEKRE HATÓN FEJTIK KI HATÁSUKAT. AKÁR OTTHON A CSALÁDBAN MEGHOZOTT BIZONYTALAN DÖNTÉSEK, A GYAKORLAT TERÉN TETT NAPI RUTIN BIZONYTALANNÁ TÉTELE ( GK. VEZETÉS, GYALOGOS KÖZLEKEDÉS, BALESET ELKERÜLÉSÉRE UTALÓ DÖNTÉS, HANYATLÓ GONDOLAT KIMARADÁS ÁLTALI DEPRESSZIÓ, ( saját családi erőszakból fakadó gyilkosságok ) családi erőszakig bezárólag.
MÉDIÁK ÁLTAL FORGALMAZOTT  "SZENNY SOROZATOK " MÉG mindenre  RÁTESZNEK EGY LAPÁTTAL. ÉS MOST, EGY MESTERKÉLTEN FAKASZTOTT HÁBORÚ. EZEK MIND OLYAN EMBERI GONDOLAT BEFOLYÁSOLÓ DOLGOK, AMIKET NAPJAINKBAN A HATALOM ELŐSZERETETTEL ALKALMAZ. 

ÁTGONDOLTÁK MÁR, HOGY RÖVID IDŐ ALATT MIT TETTEK ÖNÖKKEL?
- A SZOCIALIZMUSBAN SZERZETT VAGYONI BIZTONSÁGUKAT JELENTŐ INGATLANOKAT ELVETTÉK
- BANKI MEGTAKARÍTÁSAIKAT LENULLÁZTÁK
- CSALÁDJAIK BELSŐ BÉKÉJÉT SZÉTZÚZTÁK
- ÉVTIZEDES BARÁTSÁGOKAT VERTEK SZÉT
- EGÉSZSÉGÜGYI JÁRULÉK FIZETÉSÜKET BIZONYTALANSÁGIG SPANOLTÁK
- HAZUG INFLÁCIÓS ADATOK ÁLTAL, a társadalom gazdasági egyensúlyt elbizonytalanították
- MAGYARORSZÁG MUNKAERŐ PIACÁN OLYAN ANARCHIÁT CSINÁLTAK, HOGY TÁRSADALMUNK KITANÍTOTT SZELLEMI ALAPJA, IDEGENEK, AVATATLANOK  KEZÉRE KERÜLT.
Nagyon sajnálatos, hogy a magyarság hagyja magát. Végezetül, józan ítélőképességét elveszítve, a kilátástalanság véres mezejére lép.
Higgyék el, ezt nem kellene jogerőre emelni.
Ingyenélők, provokátorok, politikai szélsőségesek, anarchisták, vádalkut kötők,  íróasztalhoz ragasztottak, soha nem fogják feladni, mert csak a pillanatnyi haszonszerzés jár az elméjükben. Képesek minden politikai erőt kiszolgálni, akár egy háború kirobbantásáig. Lásd , Ukrajna. A médiáknak a béke letéteményezettjeinek kellene legyenek, nem a társadalmi feszültség teremtést ösztönzőinek.

Ami talán társadalmi megbékéléshez vezethet,  EGY FÜGGETLEN  MAGYAR KÖZTÁRSASÁG  LÉTREHOZÁSA.
HAZÁNK EGYETLEN  KERESZTÉNY KONZERVATÍV PÁRTJA, NEVÉBEN HORDOZZA A FÜGGETLENSÉG FOGALMÁT. ENNEK HATÁLYBA LÉPÉSÉRE ,CSAK A MAGYAR TÁRSADALOM HIVATOTT . 
HAZÁNKNAK NINCS MÁS ALTERNATÍVÁJA , MIT A FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS- ÉS POLGÁRI PÁRT.
ISTEN , JÉZUST KÜLDTE AZ EMBERISÉG MEGVÁLTÁSRA, A JÓZAN GONDOLATOK MEGALKOTÁSÁRA.
ITT AZ IDŐ. !
J.E. 

 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse