Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Kelmefestő kufárok Magyarországon

2019-05-09
Adminisztrátor
586
Azt gondolhatjuk, országunk stabil alapokon nyugszik és lakossága veszélymentes zónában él. Téves gondolat, ugyanis a kelmefestők rendszeres időzónai eltolódásban, rendszeresen színváltásra vállalkoztak és evvel is befolyást gyakorolnak a magyar társadalomra. A divat trendje szerint dolgoznak a kufár kelmefestők és a színváltást magukat nem meghazudtolóan gyakorolják. Elsőnek a piros szín volt a trendi, majd a narancssárga, mára mintha a konzervatív zöldet választották volna, de ez csak látszat, mert A KÉK A DOMINÁNS! 

Mikor, melyik rendezőnek kell eleget tenni, úgy váltakoznak a színek. Tudni kell, a kelmefestés egy tisztességes szakma, de nem politikusok kezében. Országunk lakossága képtelen követni ezeket a színeket, ezek árnyalatait és itt történik a hiba. Vannak olyan polgárok, akik leragadtak a piros színnél, vannak akik lépést tartottak a narancssárga színváltásra, a mai trend a halvány zöld, amit sokak néppártnak neveznek, már bukni látszik, de most jön a finálé, A KÉK TRENDJE. Ezt legutoljára a kufárok, Jézusnál játszották el, de tartva tradícióikat, ma is gyakorolják , - célpont Magyarország. Lassan minden szóért kár lesz, mert a poliggráf berendezés ritkán hazudik és megtéveszthetetlen eredményt produkált. A kelmefestők színváltása a magyar nép megtévesztésére készült és közben ez a kis ország elbukott. Kérdezzék meg az indigó festőket, ők már csak nem hazudnak.

Ennek a játszmának a kivitelezője tovább dolgozik. Törekvésében a cél, - ebben az országban a magyarnak nincs helye csak mint rabszolga. Gondolkodjanak el az íráson és nyugodtan görgessék le maguk előtt az utolsó 30 év történelmét, de ne szélsőségesen tegyék. Konzervatív eszme az egyetlen, ami még talán segíthet. E-miatt kérjük válasszák a Mi Hazánk Mozgalom- Független Kisgazdapárt-MIÉP konzervatív TRIUMVIRÁTUST. Ez lehet egy harmadik út, ami elősegíti a megtisztulást. Isten óvja Magyarországot, a magyar népet.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse