Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Kávéért becsület

2023-12-16
Adminisztrátor
54
Hazánk miniszterelnökének szavahihetősége társadalmunk lakosságát alapjaiban rendítette meg, mivel Orbán Viktor majdnem esküjével állítgatta: megvétózom az ukrán csatlakozást.
A történtek alapján, meg kellene magyaráznia, mikor blöffölt miniszterelnök Úr ? Az előzetes hangzatos kijelentéseivel, vagy álságos szavazás közbeni kivonulásának esetében. 
Ahhoz, hogy mindenkinek érthető legyen egy szavazás közbeni kivonulás, rávilágítunk, az egyenlő értékű a megszavazással. Mire utalunk. PLD. Amennyiben a kormánypárt kétharmadának elvétele értelmében a szavazók többsége otthon marad, avval automatikusan a kormánypártot erősíti. A EU. PARLAMENT TEGNAPI SZAVAZÁSA SORÁN, ORBÁN VIKTOR TÁVOL MARADT, AMI ÁLTAL UKRAJNA CSATLAKOZÁSÁRA EGYÉRTELMŰ ÁMENT MONDOTT.
Most a magyar társadalomnak tettét avval magyarázza meg, -  ELMARADÁSOM IS VÉTÓT JELENT. Nevetséges !
Orbán Viktor is zsarolás tárgyává vált. A magyar állami kassza üressége miatt kényszerpályára juttatott miniszterelnök jobbnak látta,  egy kávé elfogyasztásával eu-s pénzekhez való jutást, mint saját becsületét.
Korábbi írásainkban már reflektáltunk a miniszterelnök bejelentéseinek komolyságára és intőn figyelmeztettük : "HALLGATNI ARANY ". Mennyivel hatékonyabb lett volna, ha Orbán úr előzetesben hallgatott volna és éppen ott mondta volna ki : MAGYARORSZÁG NEM JÁRUL UKRAJNA EU. CSATLAKOZÁSÁHOZ ! Ezek után indoklásában kijelenthette volna :
- háborús ország 
- Ukrajna határai nem tisztázottak
- Ukrajna gazdasága alapjaiban nem felel meg a csatlakozáshoz. 
- az emberi jogok alapvető tényének,  szegregáció, 8 millió orosz ajkú állampolgárral szemben. 
- szegregáció közel egymillió kisebbségi magyar anyanyelvűvel szemben.
- világ elsőséget jelentő korrupció stb.
Tisztelt Orbán Úr!
Nyilvánvaló, hogy az Ön eu. parlamenti szereplése a magyar szavazókban kételyeket támaszt- MIKOR MOND IGAZAT ? Ön csatavesztett ember lett, pénzért eladta a lelkét. Mire lehet utalni ? Az elmúlt kormányzati ciklusokban felhasznált pénzek kicsúsztak az önök kezei közül, aminek nagy része indokolatlanul, csókos személyekhez vándorolt.
Hazánknak elmúlt 33 évében a gazdaságban jelentős előrelépés nem történt, az állami vagyon 90%-ban eltűnt, az 1990-es év 22 milliárd dolláros adósság mára közel 500 milliárd dollárra hízott.
Jelen álláspont szerint a magyar állam eladósodása visszafizethetetlen nagyságrendű lett, amit ük unokáink sem tudnak visszafizetni. Az önök által kibocsájtott államkötvények száma, azok kamataival történő visszafizetése milyen perspektívát jelent a magyar népnek ? Az a kávé, amit Ön ott elfogyasztott, az a magyar fiatalság számára végérvényes kilátástalanságot jelent. Az agráriumunk ellehetetlenül, élelmiszert termelő hatalmunk lenullázódott.
NOS, EGY LELKÉT PÉNZRE VÁLTÓ MINISZTERELNÖK JOBB ESETBEN KALAPJÁT EMELVE HAGYJA EL A PORONDOT, MIVEL SAJÁT ÁLLAMPOLGÁRAI SEM HISZNEK TÖBBÉ, A NEMZETKÖZI MEGÍTÉLTETÉSÉRŐL NEM BESZÉLVE. 
Egy bizonyos, a magyar nemzet sokkal jobbat érdemel, mint amiben évszázadok óta tipródik.   
Isten óvja Magyarországot és Népét. 

J.E.      

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse