Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Katasztrofális munkaerő gazdálkodás

2022-12-03
Adminisztrátor
147
Alaposan gondolkodóba ejtenek mindazok, akik a magyar állam adófizetőinek pénzén kaptak ingyenest oktatást és amikor az állam visszakapni szeretné az emberekbe fektetett : szakmunkásképzésnél / fő 21 millió forintot, egyetemet végzetteknél 39 milliót, akkor ezek az emberek kizárólagos anyagi jólét miatt elhagyják hazájukat. Nem mérlegelik, ennek a kis országnak milyen károkat okoznak. Gondoljanak bele, ezek az emberek nem itt fizetnek adót, nem itt járulnak az egészség kasszához, az áfa általi állami árbevétel is kiesek.
Az ország népességének aránya felborul, idegenekkel kell pótolni az emberhiányt. 
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT IGAZ A LIBERÁLIS GONDOLKODÁST NEM AKCEPTÁLJA, DE, AMENNYIBEN EGY FELNŐTT ÁLLAMPOLGÁR ÚGY DÖNT, CSALÁDJÁVAL KÜLFÖLDRE KÖLTÖZIK, ANNAK A PÁRT SEMMI AKADÁLYÁT NEM LÁTJA, DE AZOKBAN AZ ÉVEKBEN, AMIKOR KÜLFÖLDÖN DOLGOZNAK ÉS MÁSOKNAK HAJTANAK HASZNOT, AZOKNAK ÁTLAG JUTTATÁS ÉRTELMÉBEN A MAGYAR ÁLLAMNAK MEG KELL TÉRÍTENI A RÁJUK KÖLTÖTT OKTATÁSI ÖSSZEGET.

Egy másik megvilágításban az is elképzelhető, hogy a nyugati foglalkoztatónak kelljen bizonyos %-ban a magyar államnak térítést fizetni.
PEDAGÓGUS BÉREMELÉS ? 
A FENTIEKBEN MEGÍRTAK ALAPJÁN BEFOLYT ÖSSZEGET LEHETNE A PEDAGÓGUS BÉRFEJLESZTÉSRE KÖLTENI. VALÓJÁBAN NEM KIS ÖSSZEGRŐL BESZÉLÜNK.

EGY TÉNY, MÁR MOST HALLANI : ÉS AKIK NYUGATRÓL JÖNNEK MAGYARORSZÁGRA DOLGOZNI, AZOKKAL MI VAN ? NOS, A CSÁKI SZALMÁJA ITT KEZDŐDIK. A LIBERÁLIS ESZME MÉG TÁVOL ÁLL A MAI FEJLETTSÉGÜNKTŐL, KÉPTELENEK VAGYUNK JÓL DÖNTENI, MIVEL SZERKEZETILEG A SZOCIALIZMUS, KAPITALIZMUS URALMA ALATT ÉLÜNK.
MIT TAPASZTALUNK MEG ? ÚGY A MAGYAR PARLAMENTBEN, MINT AZ UNIÓ KASTÉLYÁBAN ÜCSÖRGŐK KÉPTELENEK A MUNKAERŐPIACOT JÓL SZERVEZNI, JÓ TÖRVÉNYEKET HOZNI. ENNEK LÁTJA KÁRÁT EURÓPA, BENNE MAGYARORSZÁG. EMBEREK 10 EZREIT INZULTÁLJA A HATALOM, A PEDAGÓGUSOK SZÁJZÁRAT KAPNAK, AKI VÉLETLEN EZT MEGSZEGI, KI VANNAK RÚGVA !
A MINDENKORI HATALOM FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN !

LÁTHATÓAN OLYAN DOLGOKBAN HOZNAK INTÉZKEDÉSEKET, AMIK NEM ESNEK A HATÁSKÖRÜKBE ÉS AHOL ÉPPEN AZ ÁLLAMI SZEKTORBAN KELLENE JÓ DÖNTÉSEKET HOZNI, OTT MEGBUKIK A TUDOMÁNYUK.
NAGYON SAJNÁLATOS, HOGY ÉPPEN A MAGYAR TÁRSADALOM TÖRT PÁLCÁT A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT FELETT ÉS MOST ORSZÁGUKBAN CSAK A SOPÁNKODÁST HALLANI : GYURCSÁNYT, DK, A LIBERÁLIS BALOLDALT NEM AKARJUK, TEHÁT CSAK A FIDESZ-KDNP MARAD. EZT KIK IDÉZTÉK ELŐ ? A MAGYAR SZAVAZÓK. MOST HAZÁJUKBAN NINCS EGY FÜGGETLEN, NEMZETI KONZERVATÍV PÁRT. 
EGY BIZONYOS, ENGELMANN JÓZSEF ÉLETE SORÁN FELESKÜDÖTT, - ENNEK AZ AGRÁR, ÖNELLÁTÓ ORSZÁGNAK PÁRTJÁT FELÁLLÍTJA ÉS BEBIZONYÍTJA VAN FÉNY A NAP ALATT.

Paul Breitschneider  eu.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse