Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Karizmatikus hazafiak kerestetnek

2024-04-02
Adminisztrátor
93
Mikor és hol dőlt el Magyarország sorsa ? Kossuth Lajos XIX. században tett amerikai látogatásáról, konkrét adatok máig nem szivárogtak ki. A magyar társadalom csak arról lett informált - "elfogyott a regimentje", amit a magyarok, bizonyos alkalmanként, most is énekelnek. Máig nyitott kérdés. Kossuth Lajos koldulni ment, vagy a magyar hazát eladni. Ezt követően időrendileg, mintha Kossuth-nak a forradalommal semmi kapcsolata nem lett volna, életben maradt.
A magyarok számára XX. század sem maradt meglepetés mentes. Gyurcsány Ferenc, volt MSZMP és Orbán Viktor narancsszínben tündöklő liberális, Soros György ideológiáján nevelkedetten tértek vissza Magyarországba. Azóta is a betanultak szerinti adják elő az Amerikai liberálisok mesterművét. Trump, volt amerikai elnök, az elmúlt Orbáni találkozó alkalmával, említésben gratulált a magyarországi liberalizmus megerősítése kapcsán.  
Soros György beváltotta az amerikai nagytőkének előlegezett ígéreteit, ami a magyarországi műalkotásban beteljesedett. Előre elkészített program szerint valósult meg hazánkban a kétpártrendszer.
A kivitelezés megkönnyítése érdekében, érdekes összefüggésben hazánkban máig nem történt meg a rendszerváltás utáni személyi átvilágítás. 
Valami nem kerek. Éppen az "amerikai demokrácia" hagyta szó nélkül a magyar rendszerváltást feltehető hanyagságát ??? LÉTEZHETNEK MÉG ILYEN VÉLETLENEK ?
Nem ! Ezt a hazát, bagóért eladták. Mi csak megtűrt rabszolgák vagyunk.
Tőzsdei hiénák elé vetetten, a magyarok himnusz, miként szól majd egynéhány év után ? Isten áldd meg az egyesült európai Amerikát ?
Folytatásban ez így nem működhet tovább, tehát bizonyos karizmatikus személyeknek fel kell vállalni Magyar Haza megváltói szerepkörét.
Vissza kell kapnunk a függetlenségünket, a magyar nép ELIDEGENÍTHETETLEN jogi formátumot képviselő KÖZTÁRSASÁGÁT. 
Ez lebegjen minden magyar szeme előtt. Akik nem érzik magukat magyarnak, senki nem akadályozza meg őket, hogy hazát váltsanak.
"LÉGY HÍVE Ó MAGYAR "  - 
HOL SÍRJAINK DOMBORULNAK, ... OTT MOST ŐSEINK FORGOLÓDNAK, és nem marad kérdezetlenül  -MIT TETTETEK HAZÁNKKAL, AMIÉRT MI ÉVSZÁZADOKON ÁT VÉRÜNKET ADTUK !!!???
JOSEF ENGELMANN 


  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse