Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Karácsonyi körkép

2017-12-14
Adminisztrátor
740
Sajnálatos, hogy Izrael állam városaiban történő vallási ellentétek, folyamatos békétlenséget szítanak és éppen azok, akik ott bizonyítani akarják vallási jogosságukat, azok vándorolnak Európába. Erőszak áldozatai leszünk? Nem lesz többé békés karácsonyunk? Nos, a buta emberellenességet, vallási ideológia köntösben burkolni és avval a másik hittben élőre erőszakot gyakorolni, Jézus tanaitól nagyon távol áll.
Kik azok az Európaiak, akik mindent elkövetnek, hogy a kicsinyítő képzővel jelzett , de az legnagyobbak egyikét Jézust kitöröljék a szent ünnep gondolatából. Nekünk és gyerekeinknek továbbra is JÉZUSKA HOZZA AZ ÖRÖMSZERZÉST, SZERETETET ÉS BÉKÉT, akkor a hitetlenek miért akarják, hogy a télapó legyen az üzenet hírvivője?
Teljes szívvel kijelenthetjük: - akik az európai közösségben, a keresztényi hittet tagadják és más vallási alapokra kívánják formálni az ezer éves Európát, békés lehetőségük van, hogy más kontinensre költözzenek és ott hirdessék saját igéiket. Ez lenne egy békés megoldás.
Vegyék végre tudomásul, ezen a bolygón egy Isten és fia Jézus van, a többi igehirdető EMBERI KREATÚRA . Érdekközösségeket alkotó igehirdetők fejei munkásságukkal félrevezetik a halandót. Visszaélnek helyzetükben fellépő nehézségek kilátástalanságaival és így mindenféle hókusz- pókkal könnyen befolyásolhatók. Sajnos itt több millió ingatag emberről beszélhetünk. A keresztényi hitt megtartására és erősödésére összefogott munka a megoldás. Egyenes beszédből ért az ember. Európa egynéhány Júdás munkásságával nem kerülhet árulás martalékává.
A szent ünnepen, sajnos írásban kell  ilyesmiről beszélni, de amennyiben meg akarjuk védeni a felépített falainkat, beszéljünk róla és imádkozzunk közösen. JÉZUS ÖRÖK ÉLETŰ, TANAIT AZ EMBERISÉGÉRT FOGALMAZTA MEG!
ÍGY LEGYEN !

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse