Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Karácsonnyal már megint baj van

2021-12-02
Adminisztrátor
237
Gergely, Gergely, már megint rossz fát tettél a tűzre? Személykocsiddal a buszsávban hajtottál? Még ilyen botrányt ?
Minden esetre jó propaganda anyagra adtál okot ennek" becsületükben érintetlen " fideszes média lovagoknak.
Origo, Századvég és minden további kormánypárti média, csodálatra méltóan teljesíti "császáruk" elvárásait. Napra készen képesek Karácsony Gergely főpolgármester személyi gépkocsiját követni.
Tények bizonyosan hihetőek, mert a földön járva a bizonyítás nem ütközik nehézségbe, de MIÉRT NEM KÖVETIK A KORMÁNY HASZNÁLATÁBAN A REPÜLŐ ÚTVONALÁT? Szeretett újságíróknak álcázott titánok, miért nem fogadnak privát repülőt és győződnek meg a honvédségnek vásárolt repülőgép használójáról, útvonal engedélyéről ? A levegőben is lehetnek buszsávok? 
Az igen "tisztelt" firkászok útvonalait, arra költött költségeit ki állja? Ki fizeti ezeknek az idézőjeles hangcsöveknek a bérét? Talán nemcsak az adófizetőket találták meg ismét?  "Dicsőséges kormányunknak" erről mi a véleménye? 
Egy kicsit komolyabbra fordítva a szót. Jelenlegi kormányunk és miniszterelnökünk megmagyarázhatatlan költekezéséről, -MINDENT A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKÉRT címszó alatt-  milliárdokban sem kifejezhető gesztusaiért, honnan származik a LÓVÉ, miből fizet ?
 Elképzelhető, hogy általa folyamatosan kihangsúlyozott MAGYARORSZÁGOT olyan mértékben adósítja el, hogy már az alsó nemünk sem a miénk? Szegény MAGYARORSZÁGNAK, mi a véleménye az amerikai tőzsdehangulatról ? Legalább MAGYARORSZÁG tudja ki a tulajdonosa ?
Fidesz-KDNP-s szerencsejátékosok "PIROS, VAGY SÁRGA" SZÍNEKRE gondoltak, amikor feltették hazánk lakosságának összes vagyonát.
Magyar kormány és Orbán Viktor által forgalmazó pillanatnyi adakozó szellem, amiben segítőkészségüket bizonygatják, ORSZÁGUNK VÉGSŐ STÁDIUMÁT JELENTI. A teljes eladósításunkat követően, a KIS LÉTSZÁMÚ DOLLÁRT TULAJDONLÓK ÉRDEKLŐDÉSE hazánk iránt felerősödik, ÉS BAGÓÉRT, mint korábban a nemzeti vagyonunkat, felvásárolják.
Országunk népessége kitelepítésre kerülhet, a gyarmatosítók végakarata teljesülhet. Végre, egy történelmi idő alatt üldözött nép, ÚJ HAZÁT KAP. Nem is olyan rossz helyen, Európa közepén. További félelmektől sem kell közvetlen az iszlám vallástól tartani, NEM KELL VÉDELMI RAKÉTA RENDSZER. 
Számításból kimaradt : ORSZÁGUNK SÉRTHETETLENSÉGÉT  MÁRIA ÉS FIA FELÜGYELI. A mindenható pedig a magyar nemzetet oltalma alá vette. 
Bizonyosan a Jézusi tanok lépnek érvényre. Amennyiben kővel dobnak meg, dobd vissza kenyérrel. Feltehetően ez a kétezer éves fogalom mára módosulni képes és kiszámíthatatlan, tehát A NEHÉZ KŐ HOVÁ REPÜL ÉS KIT TALÁL EL.
Vegyék már végre tudomásul , angyalok soha sem hazudnak!!! jeligével az író. 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse