Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Kapkodásba kezdett a MAGOSZ

2019-03-05
Adminisztrátor
632
A havi járandóság eltompítja a tudatot és a nem törődömség bumerángja visszaütött. A magyar kormány hűbéresei: MAGOSZ, / Jakab István /, Kisgazda Szövetség / Túri Kovács Béla / , Magyarországi Gazdakörök, TÉSZEK, és még Isten tudja mennyi agráriumból megélő nyakkendős, MA ESZMÉLTEK FEL: ezen a télen valóban olyan kevés csapadék esett, hogy itt már baj van. Ennek azért voltak előzményei, ugyanis a Független Kisgazdapárt 15 évvel ezelőtt figyelemfelhívásban tudattak a politikai elithez, - csinálni kell valamit, mert hatalmas baj lesz.

A mai, 2019-03-05.i Kossuth -rádió reggeli adásában nyilatkozott Jakab István, akinek a tudata megvilágosodott. BAJ VAN EMBEREK!!! És idáig nem volt? Jakab István úr bejelentette, hogy támogatni kell a gazdákat. Az elszenvedett káraikat meg kell fizetni. KÉRDÉSEM! Kedves Jakab István Úr! Legyen végre őszinte és arra válaszoljon, - ha nincs termés, nincs megtermelt élelem, mit ér a pénz? Azt zabáljuk meg, kenyér helyett ??? A HŰBÉRES BIRODALOM VÉGÉT JÁRJA, MERT EZEKNEK AZ EMBEREKNEK A MUNKÁJA, A MAGYAR AGRÁRIUM VÉGÉT JELENTI. A KÖVETKEZŐ KÖZISMERT TORGYÁN JÓZSEFI MONDÁST ALKALMAZVA, - MINDANNYIAN MONDJANAK LE. A fenti jelenség rámutatott,hogy amikor egy kormány hűbéresekből állít maga köré védőbástyát ez lesz a vége. Rengeteg intézmény a felelőssége nagyítóval sem található. Nos, a Független Kisgazdapárt kijelenti, a magyarországi agrárkáoszt felszámoljuk, mindenki számára egyértelműsítjük az agráriumra vonatkozó megkönnyített jogszabályokat. A földtörvényt felülvizsgáljuk. A vízügyi kérdéseket azonnal megoldjuk, a locsolás kérdésére meg van a megoldás. Politikai akarattal minden megoldható, csak akarni kell és nem konferenciákra költeni milliókat. Egyet vegyenek végre tudomásul! Irományokkal, képes prospektusok ezreivel még nem lehet locsolni!!! A pofázás mára kevés.Tettek kellenek, de azonnal! Isten, Haza, Család egysége legyen minden magyar útmutatója és a BOR, BÚZA, BÉKESSÉG A KÖSZÖNTÉSE. Magyarország mindenek fölött!  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse