Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Káosz az agyakban

2017-12-26
Adminisztrátor
693
A mai gyerekek terhelhetősége , agyi kapacitásuk  terhére történik. Mindenkinek megfelelni, a rohanó világgal lépést tartani olyan mértékben leterheli a fiataljainkat, hogy az emberi alapértékeket, a jót, szeretetet, szülői tiszteletet elfelejtik. A politikai és vallási befolyás az emberi kiegyensúlyozottságot felborította. A szülői példakép eszmeisége elveszett,: minden családban a válás, a fiatalok életében olyan törést hoz, egyszerűen kicsúszik a talaj a lábul alól. A családi kapaszkodó hiánya a fiataljainkat életük végéig kísérik. Nincs olyan iskola, ami pótolhatja a család egységét. Nincs olyan barát, vagy barátnő, aki a nagypapa, vagy nagymama intelmeit pótolni tudják. Ami óriási hiba! A politika olyan mértékben befolyásolja a családokat, hogy  A SZENTESTE TERÍTETT ASZTALÁNÁL HIÁNYOSAN VANNAK JELEN A ROKONOK, MERT POLITIKAI ÁLLÁSFOGLALÁSUK NEM ENGEDI ŐKET EGY ASZTALHOZ.
Érzésünk szerint, be kellene fejezni a politikának a családok lelkét szétdarabolni és mint kívülállók kellene viselkedniük.

Az Isten Haza Család emberre utaló szabadságáról meséljenek a nagymamák, nagypapák és szüleitek. Hallgassatok meg minden történetet, abból tanultak javatokra válik. Az okostelefon nem a család hangját képviseli. Vigyázat! A káosz az agyakban, nem véletlenszerűen képződnek. Azokat is valakik csinálják és a végeredményt tudják. Az emberi józan ész idegenek martalékává lesz. A végkifejlettség egy emberi kreatúra, aki nem ÖN-ÖN MAGA TÖBBÉ.

ISTEN NEM EZT AKARJA. 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse