Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Isten MEGELÉGELTE az USA-t

2023-02-28
Adminisztrátor
137
FÖLDÜNK LÉTEZÉSÉNEK "TEREMŐRE" - ISTENE, AZ USA - NAK MEGÁLLJT PARANCSOLT.
AMERIKA POLITIKAI JELLEMZŐINEK EGYIKE, AZ ÉVSZÁZADOS ERŐSZAK ÁLTALI TÚLKAPÁSOKBAN TELJESEDETT BE. A JÓLÉT ÁRA, MÁS NEMZETEK KIZSÁKMÁNYOLÁSÁT ÁT TÖRTÉNT. AMERIKÁRA A MÁIG MEGTARTOTT HATALOM VOLT JELLEMZŐ, AMI A XXI. SZÁZADRA BUKÁSRA VAN ÍTÉLTETVE. "EGYSZER FENT, EGYSZER LENT" ! EZT AMERIKÁNAK TUDOMÁSUL KELL VENNIE.
ÚJ ÉS ERŐS KONKURENCIÁK JELENTKEZTEK BE A VILÁGURALMI PALETTÁN :  KÍNA, DÉL-KOREA, JAPÁN, OROSZORSZÁG, FEJLŐDŐ INDIA, AMIT AMERIKA KÉPTELEN ELFOGADNI ÉS LÁM, : VIETNÁM, AFGANISZTÁN, SZÍRIA, DE TÖBB ORSZÁG ELLEN FOLYTATOTT KATONAI ERŐSZAK UTÁN EGY TELJESEN FÜGGETLEN UKRAJNÁT TALÁLTÁK MEG CÉLTÁBLÁJUKNAK, AKI RÁADÁSUL, OROSZORSZÁG KÖZVETLEN SZOMSZÉDJA.
ISMERVE AZ AMERIKAI AGRESSZIÓT, OROSZORSZÁG ÉS ELNÖKE EZT A BEAVATKOZÁST ELUTASÍTJA ÉS MÉG IDŐBEN AVATKOZTAK BE EGY ELŐRE KILÁTÁSTALAN, JÓVAL NAGYOBB MÉRETŰ VILÁGHÁBORÚ MEGAKADÁLYOZÁSA CÉLJÁBÓL. 
AZ OROSZ POLITIKA EGYÉRTELMŰSÍTETTE, - UKRAJNA MARADJON TELJESEN FÜGGETLEN ORSZÁG.
A NATO, AMERIKA LEGERŐSEBB KATONAI SZERVEZETÉN ALAPUL, TEHÁT A MARADVÁNY CSATLÓSOK,- "CSICSKÁKKAL" AZT TESZNEK, AMIT AKARNAK. JELEN TÖRTÉNÉSEK EGY MÁSIK MEGKÖZELÍTÉSBŐL. AZ EURÓPAI UNIÓ UKRAJNÁVAL CSAK EGY ÚJABB GAZDASÁGI PIACOT AKAR MAGÁHOZ CSATOLNI, AKIKET, MIT RABSZOLGÁKAT AKARNAK A KÉSŐBBIEKBEN KEZELNI.

KÖZISMERTEN PUTYIN ELNÖK ÚR NEM KISPÁLYÁS POLITIKUS. ERŐSEN VÉDI SAJÁT HAZÁJÁT AZ OROSZ LAKOSSÁGOT. PUTYIN ÁTGONDOLTAN CSELEKSZIK, ÉS SAJNÁLATOSAN SAJÁT ÁLLAMPOLGÁRAIT IS FELÁLDOZZA AZ AMERIKAI ÉS AZ UNIÓS AGRESSZOROK ELLEN. GONDOLKODJANAK REÁLISAN !!!
AMENNYIBEN NEM IDEGEN BEFOLYÁS ALATT TEVÉKENYKEDŐ ZELENSZKI LENNE UKRAJNA "HADÚRA", LETT VOLNA FEGYVERES KONFLIKTUS ? BIZONYOSAN NEM!
BIDEN MEGGONDOLATLANUL, OROSZORSZÁGRA NÉZVE VÉGSŐ CSAPÁSRÓL BESZÉL. EZ EGYÉRTELMŰ DURVA BEAVATKOZÁS KÉT FÜGGETLEN ORSZÁG BELÜGYÉBE. 

PÁR SZÓBAN ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÁLLÁSPONTJÁRA. RITKÁN FORDUL ELŐ, HOGY ÉPPEN AZ A PÁRT, AKIT LÁTSZATILAG ÉPPEN ŐK MEGSEMMISÍTETTEK, MOST AZ ORBÁNI POLITIKÁT LÁTJA ELFOGADHATÓNAK. EGYIK OLDALON BRÜSSZELBEN PAPÍROKAT ÍRNAK ALÁ, AMIT MÉG HITLER SEM TARTOTT BE, AKKOR PONT MIÉRT ORBÁNTÓL LEGYEN ELVÁRT ? AZ UNIÓ HAZUGSÁG SOROZATA EZT A BAGÁZST ÚGY LEJÁRATTA, ABBAN HIBA SINCS. MIÉRT CSATLAKOZNAK AZ AMERIKAI FEGYVER KÜLDÉSI ÁLLÁSPONTHOZ ? AZ UKRÁNOKBÓL A KÉSŐBBIEKBEN ÚJABB PIACOT REMÉL. URSULA A KONCÉRT HAJT. NEM ELFELEJTENI,KORÁBBAN ÉPPEN ŐK GYARMATOSÍTOTTÁK A KELETI TÖMBÖT.  AZ 1900-AS ÉVEK VÉGÉN, AMENNYIBEN AZT A TÖMÉRDEK ÁRÚT A VOLT KELETI ( SZOCIALISTA )ORSZÁGOKBAN NEM TUDTÁK VOLNA FORGALMAZNI, A NAGYRA ÉRTÉKELT KAPITALIZMUS 30 ÉVVEL EZELŐTT BEDŐLT VOLNA.  NYUGATI OLDALON OLYAN GAZDASÁGI INFLÁCIÓ VOLT JELEN, - (TÚLTERMELÉS MIATT ) - AMIT EMBERISÉG MÉG NEM LÁTOTT. EZÉRT KELLETT NYUGATNAK KELETI BLOKK, A SZERINTÜK CIGÁNY MAGYAROK   ÉS A BALKÁN. A JÓLÉT MEGSZŰNT ÉS ISMÉTELTEN VÁLSÁGBA KERÜLTEK. EZÉRT REMÉNYKEDNEK UKRAJNÁBAN, HOGY TÚLÉLJÉK.  TISZTÁN LÁTÁS VÉGETT - EZ VEZETETT A JELENLEGI FEGYVERES KONFLIKTUSHOZ IS. 
KEZDŐ SORAINKBAN ÉPPEN ISTEN BOSSZÚJÁRÓL BESZÉLTÜNK. A LÁTOTTAK NEM HAZUDNAK. AZ AMERIKAI KONTINENS OLYAN IDŐJÁRÁSI BEFOLYÁS ALÁ KERÜL, AMI LAKOSSÁGUK FOLYAMATOS VESZÉLYEZTETÉSÉT JELENTI. EMBEREK SZÁZEZREI ESNEK TRAGÉDIA ÁLDOZATÁUL, 
DE HOL MARAD EL, A POLITIKUSOK FELELŐSSÉGRE VONÁSA ??? 
KIS HAZÁNKBAN, LEGYEN ISTEN, HAZA, CSALÁD AZ ÚTMUTATÓ MINDANNYIUNK SZÁMÁRA EBBŐL BAJ MÉG SOHA SEM VOLT.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁNNAK A MAGY VIDÉK KISGAZDÁI. 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse