Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Ismétlés, a tanulás atyja?

2018-01-14
Adminisztrátor
411
Tisztelt Magyarok, Honfitársaink!

A magyar történelem kiemelkedő történelmi pártját ne engedjék ismételten "bedarálni, felszalámizni"! Mára majd mindenki ismeri a Torgyáni korszakot, Réti Miklós, Deák József, Hegedüs Péter, triumvirátus ámokfutását, Kovács István József elnökletének cselekedeteit, a kisgazda székházügyet. Balogh Károly jelen kisgazda képviselő mindenkinek való megfelelése, humánusan kezelt politikai ellenfelek és ellenségek megítélésének tárgyában. Erre utalóan, jövő kép  mihez vezet, nem tudjuk. Egy bizonyos, a feneketlen tóban elsüllyedni és onnan pozitív levegővétellel felszínre kerülni, egy valódi mutatvány. A  jelenség felügyeletére  önkéntesek tízezrei állnak hadrendben.  Óvintézkedésként, aki nem tud úszni maradjon a fürdőkádban.
Kegyetlen időszakon vagyunk túl, de olyat, mint a veszett fejsze nyele nem ismerhetjük el.. FELTEHETŐ ISMÉTLŐDÉSEK megakadályozására a leghatékonyabb gyógyszer, A TISZTESSÉGES EMBEREK EGYSÉGES AKARATA, AMI NEM ISMER LEHETETLENT.
Tudjuk, a hatalmi erők totális háborút hirdettek minden más nézetet vallók ellen. A  Kisgazdapártban újólag nem kísérhet a múlt, ÍGY  IDŐBEN TESSZÜK FEL a kérdést:   KI  KINEK, KIKNEK DOLGOZIK ??? Részletekben bújik meg az igazság, ami napról napra megerősítést nyer, NYITOTT SZEMMEL KÖVESSÉK AZ ESEMÉNYEKET :   TÖBBÉ NE HAGYD MAGAD MAGYAR MEGVEZETNI,  NE HAGYD MAGAD MAGYAR PARASZT MERT MUNKÁDAT KIZÁRÓAN KIHASZNÁLJÁK, AMIBŐL EZREK ÉLNEK BUSÁSAN.

MINDEN VALÓDI SZÍV LÉLEK KISGAZDA VELÜNK VAN. A kisvállalkozók: pékek, cipészek, fodrászok, gasztronómia megszállottai, kiskereskedők, autószerelők, kis és középszerű építési vállalkozók  és a sort estéig sorolhatjuk. ÖNÖK MIND KISGAZDÁK !!!

Legyünk egymásért és a Magyarország felemelkedéséért.

Isten áldja Önöket,  lajosmizsei Kisgazdák

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse