Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Ismét nyitott az oldal.

2019-09-06
Adminisztrátor
556
Tisztelt Honfitársaink!
A Független Kisgazdapárt évtizedes politikai kálváriája véget ért. Hajdara Roland a kisgazdapárt elnöke, pártunkat az országos választási bizottságon  bejelentette, így lehetőségünk nyílott, hogy többek között Lajosmizsén, a 8 választó körzetben, képviselőjelölteket állítunk.
Engelmann József kitartói munkájával bebizonyította, hogy a magyar társadalomnak valóban szüksége van egy vidéket képviselő pártra. Az ajánlási ívek gyűjtése során, szinte mindenki gratulált, - na végre ! Hol voltak idáig ? Azt feltételezzük, most egy olyan kérdésre adtunk választ, amit majd minden naponta hallani lehetett, - a Fidesz-KDNP-re, a gyurcsányi DK-ra nem kívánunk szavazni, de akkor kire? Nos, itt a lehetőség, hogy egy igazi történelmi és konzervatív pártra voksolhatnak, ez pedig nem más, mint a Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt képviselő jelöltjei és polgármesterjelöltje Engelmann József.
Örömteli és csak köszönet, hogy a lajosmizsei polgárok aláírásaikkal segítették a pártunk képviselőjelöltjeit, valamint polgármester jelöltjét. KÖSZÖNET, ÉS AZ ISMERT MONDÁS SZERINT : REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA jeligével, hajrá Lajosmizse!
Isten, Haza, Család egységes szellemiségével áldja meg Önöket az Isten ! KÉRJÜK, SZAVAZZANAK A KISGAZDA JELÖLTEKRE.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse