Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

INGYENÉLŐK

2023-06-18
Adminisztrátor
166
Évekkel ezelőtt, valakiknek eszébe jutott, csináljuk meg az agrárkamarát.
Parasztságunk már megint elhitt mindent, hogy ezek a nyakkendős "urak" majd érdekvédelmet nyújtanak számukra, továbbá még a termény értékesítésben is részt vállalnak.
Ennek a találmánynak sarkalatos része volt a kamarai tagdíj, amit a parasztság jóhiszeműen, évről évre befizetett. Érdekesség kedvéért, olyan mint szolgáltatás és ellenszolgáltatás, ebben az egyoldalú szerződésben, a parasztság számára gyakorlatilag semmi kézzelfogható hasznot nem hozott. A tagdíj befizetésének jelentősége a parasztságunk számára csupán egy kidobott pénzt jelent, dehogy a hatalom társszervezetének mohósága odáig fajult, hogy a tagdíjak összegét a parasztság előző évi árbevételének arányában szabják meg és csupán nem kötött díjat követelnek, felháborító.
Továbblépve ! Közismerten Covid- 19 és a 2022-es extrém száraz év a parasztságot keményen sújtotta. Olyan, hogy árbevétel ? Ismeretlen fogalom volt ! Mit csinált az AGRÁRKAMARA ? A 2022-es évet kihagyva, visszanyúltak a 2021-es évhez és a parasztság számára a akkori árbevételük után számolták ki a tagdíjat.
Az egyszeri 5000 Ft tagdíj helyett több százezer forint megfizetésére kötelezték társadalmunk kenyérgabonájának előállítóit. EGYSZERŰEN A POFÁTLANSÁG NETOVÁBBJA, AMI SZEMÜNK ELŐTT ZAJLIK.
Mit szól mindehhez a magyar kormány ? Hallottak evvel kapcsolatban valami jót ?
Bizonyosan NEM . Ismerősök véleménye : a kamarai tagdíj, a KAMARA ÁRÚ FORGALMAZÁSÁNAK ARÁNYÁBAN LENNE MEGÁLLAPÍTVA, SENKI NEM EMELNÉ FEL A SZAVÁT. Az agrárkamara jelen működése, egyenlő a pénznyelő automatával. Az egyoldalú szerződés értelmében történt folyamat, nem más, mint PÉNZLENYÚLÁS.
Ami megjegyzést érdemel ! A MAGYAR PARASZTSÁG, SAJÁT FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTJÁT - VALÓDI ÉRDEKVÉDELMÉRE SZAKOSODOTT PÁRTOT - LEVETTE A PARLAMENTI PORONDRÓL ÉS LÁM, MIVEL A "NARANCS NEM ŐSHONOS GYÜMÖLCS " , ITT AZ EREDMÉNYE !
Parasztságunk teljesen kiszolgáltatott. A nyugati országok parasztságának földjáradéki juttatása köszönő viszonyban sincs a magyar termelőkével. A felzárkóztatásról A KAMARÁBAN - MAGOSZ -BAN ÜCSÖRGŐK, miért nem beszélnek? AZ IS CSAK ÍGÉRT MARAD ?
Egyáltalán, van valami szükség az AGRÁRKAMARÁRA ?

J.E. 
               

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse