Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Illegális határsértés

2023-10-04
Adminisztrátor
133
Többéves megoldatlan problémát jelentő migrás kérdésre egyszerű a válasz. 
STOP !
Feltehetően értelmes gondolkodók irányítják az európai közösséget, de amit az elmúlt évtizedben művelnek, nem az értelem fogalmát támasztja alá.
Emlékeztetni szeretnénk mindannyiukat, az átkosban miként zajlott le a határőrizet ?
Győrtől Hegyeshalomig, kb. 5 alkalommal ellenőriztek minden utazót és fegyveres határőrök teljesítették feladatukat. A magyar határt, aláaknázott, demarkációs nyomvonal jelezte. Belépést, tiltó táblák jelölték. De mégis, ha valaki az illegális határsértést választotta, számolnia kellett, hogy levegőbe repül, vagy jobb esetben elfogják.
Napjainkban látott határsértők, szinte gúnyt űznek a határt védő rendőrökkel, katonákkal szemben.
EGY TÉNY, CSUPÁN POFÁZÁS ZAJLIK LEGFELSŐBB FOKON, DE KÉZZELFOGHATÓ GYAKORLATIASSÁGOT NEM LÁTNI. 
A déli határon, két kerítés közötti terület adva van a védelemre, tehát egynéhány jól elhelyezett riasztó akna eldurranása, bizonyosan elrettentés idézne elő.
Napjainkban az autópályákon meghaltak senkit nem irritálnak. A médiák elérték céljukat. Magát az emberi elmúlást tűzték ki propaganda anyagnak, ami által, napi dózisban szoktatták meg velünk a halált. Minden liberális kirohanást megelőzően kell érvelni, éspedig, :  az illegális határsértők megállítása se legyen antidemokratikus eljárásnak minősített és netán egykét ember otthagyja a "fogát", abból nem kell propaganda hadjáratot indítani. 
KORÁBBIAKBAN, AMIKKOR EGY ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ AMERIKÁBAN ÉLŐ MILLIÁRDOS AZT A KIJELENTÉST TETTE - DE HÁT, KI IS AZ A NÉP ???
EZT A NYILATKOZATOT OBAMA IS ELEJTETTE, AMI NEMZETKÖZI FELHÁBORODÁSHOZ VEZETETT.
Nos, amennyiben ezeknek az ember semmit sem számít, akkor egykét migráns se számítson. Az illegális határsértést tudatosan hajtják véghez, tehát számolniuk kell, a határ táblákkal ellátottan figyelemfelkeltő : vigyázat, aknázott terület !!!
HIGGYÉK EL, A PROBLÉMA NAPOK ALATT MEGOLDÓDNA. NEM POFÁZNI KELL, CSELEKEDNI. Egy hétköznapi példával érvelve, a napi közutakon jelző táblák megszegői, áldozatokká válhatnak. Tettüket tudatosan hajtják véghez, arról nem beszélve, ártatlan embereket gázolnak halálra. A HÍRHEDT CIVILSZERVEZETEK, OTT MIÉRT NEM TESZNEK TEÁTRÁLIS KIROHANÁSOKAT ??? VAGY AZ CSUPÁN SNASSZ,  NEM IS ÜTŐS HÍRÉRTÉK?
EURÓPA CIVIL LAKOSSÁGÁNAK TELJES ÖSSZEFOGÁSÁRA VAN SZÜKSÉG, HOGY MIHAMARABB REND LEGYEN.
AZ ÉLELMISZER FORGALMAZÁS SZEMPONTJÁRA FIGYELEMMEL, -EURÓPÁBAN, CSAK SERTÉSHÚST KELL FORGALMAZNI. EZ IS EGY MEGOLDÁS LEHET.
Isten óvja Európát, benne Magyarországot !       

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse