Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Időjárásra ható háború

2023-06-09
Adminisztrátor
146
EGY KÖZISMERT IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉSI SZÖVEG : A CSAPADÉKOS ÉS SZÁRAZ ÉVEK, PERIODIKUS VÁLTAKOZÁSBAN JELENTKEZNE BE, KB. HÉT ÉVES CIKLUSBAN.
A FELVÁZOLT KÉPET AZ EMBERISÉG ELFOGADTA ÉS NEM KÉTELKEDETT A FENTIEKBEN MEGFOGALMAZOTT TEÓRIÁBAN.
AZOK AZ EMBEREK, AKIK NEM KÖZVETLEN A MEZŐGAZDASÁGI MUNKÁHOZ KÖTÖTTEN ÉLNEK ÉS EGZISZTENCIÁJUK ALAKULÁSA NEM KÖTŐDIK AZ IDŐJÁRÁSI VISZONYOKHOZ, FOGALMUK SINCSEN, MILYEN HELYZET ALAKULT KI, CSAK AZ UTOLSÓ 28 ÉVBEN.
ROHAMOS KVALITÁSÚ  PUSZTULÁS FIGYELHETŐ MEG, SZINTE MINDEN TÉREN. AZ ÖSSZETEVŐK NEGATÍV ALAKULÁSÁÉRT, MAGA AZ EMBER A FŐ FELELŐS ! 
A  MEGÁLLAPÍTÁSBAN MEGKERÜLHETETLEN, " A LÓLÁBÁNAK KILÓGÁSA ", AMI EGYRE NAGYOBB FESZÜLTSÉGET TÁPLÁL A TÁRSADALOMBAN.
TALÁN AZ, HOGY KÉTÉVENKÉNT MEGYÜNK A BALATONRA, NEM JELENTHET AKKORA HIÁNYÉRZETET EGY CSALÁD SZÁMÁRA, MINT A NAPI ÉLELEM, EGYRE KARCSÚBB MEGJELENÉSE AZ ASZTALOKON. VAGY ROSSZUL LÁTOM ?
VISSZATÉRVE A KLÍMA VÁLTOZÁSHOZ. KIZÁRÓLAGOSAN SAJÁT MEGFIGYELÉSEM ALAPJÁN NYILATKOZOM.
LAJOSMIZSÉN 20 ÉVVEL KORÁBBAN, NAGYSÁGRENDILEG  A LÉGÁRAMLAT  TÖBBNYIRE NYUGATI IRÁNYBÓL VOLT MEGFIGYELHETŐ. EVVEL SZEMBEN, ÉVEK ALATT EGYRE NAGYOBB TERET NYERT A KELETI IRÁNYBÓL JÖTT FRONTOK SZÁMA, AMI MÁRA ODÁIG FAJULT, HOGY A CSAPADÉKOS NAPOK SZÁMA KIUGRÓAN MAGAS LETT. AMI A PARASZTSÁGNAK A SZÁRAZ IDŐ NEGATÍV HATÁSÁT JELENTI, ENNEK KAPCSÁN AZ ELLENKEZŐJE IS IGAZ, AMIKOR AZ ESŐZÉSNEK SE ELEJE SEM VÉGE NINCSEN. MINDEN ELROHAD, A GOMBABETEGSÉGEK ( MONÍLIA ) TAROL, A FÖLDEK SÁRTENGERRÉ VÁLNAK, AMIN A GAZDÁK TRAKTORJAI KÉPTELENEK KÖZLEKEDNI.
A GABONÁK VONATKOZÁSÁBAN IS KATASZTROFÁLIS A HELYZET, MERT A SOK CSAPADÉK MIATT A FÖLDRE FEKSZENEK ÉS ELINDUL A ROHADÁS, VAGY A CSÍRÁSODÁS.
AZ ARATÁS ELŐTT ÁLLUNK, SEMMI JÓ NEM KECSEGTET BENNÜNKET. EVVEL SZEMBEN A MEZŐGAZDASÁGI MINISZTER ÚR ÉS JAKAB ISTVÁN MAGOSZ - (FIDESZ), JÓ-KÖZEPES TERMÉST JELENTETT BE . KÖDÖSÍTÉS, EGY KIEMELT ÚJABB TÁRCA BIRTOKLÁSI HAJLAM. KIMEREM JELENTENI, AMENNYIBEN MÉG KÉT HÉTEN ÁT ESNI FOG, A KENYÉRBÚZÁNKNAK LŐTTEK. ÁLLATI TAKARMÁNYOZÁSRA SEM LESZ ALKALMAS, A TOXINOS BETEGSÉGEK MÉREGTARTALMA MIATT.
AMENNYIBEN JOGOS LEHET A KÉT PONT ÉS KÉRDÉST TEHET FEL - EHHEZ AZ ŐRÜLETES MENNYISÉGŰ CSAPADÉKHOZ, A FOLYAMATOS KELETI LÉGÁRAMLATHOZ AZ UKRAJNÁBAN ZAJLÓ HÁBORÚNAK SEMMI KÖZE NEM LEHET ? 
VIZSGÁLAT TÁRGYÁT KÉPEZI AZ IS, EBBEN A CSAPADÉKBAN, A KÉMIAI ÖSSZETEVŐK, RADIOLÓGIAI MÉRTÉKEK, MIKÉNT JELENHETNEK MEG ? TUDVA LEVŐ, A HÁBORÚBAN ELHASZNÁLT LÖVEDÉKEKBEN RÁDIÓAKTÍV ANYAGOK IS MEGTALÁLHATÓAK, AKKOR AZOK HOVÁ TŰNNEK ? EGYÉRTELMŰEN A LÉGKÖRBE, AMINEK HATÁSÁRA CSAPADÉK FORMÁJÁBAN JUT EL MAGYARORSZÁGRA, VALAMINT AZ EGÉSZ EURÓPAI KONTINENSRE.  

TISZTELT MAGYAROK, EURÓPAIAK !
AMENNYIBEN AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAI NEM KÉNYSZERÍTIK ZELENSZKIT ÉS BIDENT, HOGY FEJEZZÉK BE GYILKOS ÖSZTÖNEIKET ÉS MIELŐBB - TÁRGYALÁS LEFOLYTATÁSÁRA - ÜLJENEK LE AZ OROSZ DIPLOMÁCIA VEZETŐIVEL, - AKKOR ADDIG SEMMI JÓT NEM REMÉLHETÜNK. 

MI JUT MAJD A MAGYARNAK?
UKRAJNÁBÓL BEHOZOTT SZENNYEZETT GABONÁBÓL KÉSZÜL KENYÉR?  ISMÉTELT KÉRDÉS !!! KIK HAGYTÁK JÓVÁ ÉS SZEMET HUNYVA ELTEKINTETTEK ,HOGY A PÉNZÉHES KERESKEDŐK BEHOZHATTÁK ÉS BETÁROLTÁK EZT A MENNYISÉGŰ SZENNYET ?

A KORMÁNY FELELŐSSÉGE EGYÉRTELMŰ ! A MEZŐGAZDASÁGI TÁRCA, VALAMINT A MAGOSZ VEZETŐSÉGÉNEK AZONNALI HATÁLLYAL LE KELL MONDANIA. A TERHELŐ VÁD : A MAGYAR LAKOSSÁG ÉLETÉNEK VESZÉLYEZTETÉSE, HANYAG ÁLLAMVEZETÉS.

ÁLLÁSPONTOM NEM LÉGBŐL KAPOTT. TÉNYEK, TÉNYEK, TÉNYEK BIZONYLATÁBAN TETTEM KÖZZÉ EZT AZ ÍRÁST.
EBBEN AZ ESETBEN A ÁLLAMPOLGÁRI ENGEDETLENSÉG FOGALMA IS CSAK EGY PORSZEM, MIVEL KÖZVETLEN  EGY  TÁRSADALOMÉRT AGGÓDÓ MAGYAR PARASZT SZÓLALT MEG. 
ÜDVÖZLETTEL ENGELMANN JÓZSEF 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse