Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Hülyének néznek, de ennyire?

2018-01-20
Adminisztrátor
641
Európai országok kormányai kapkodják a fejüket, mivel az uniónak és saját társadalmuknak való egyidejű megfelelése nem őszinte kimenetelű, tehát el kell dönteniük melyik a kisebb rossz, ha az unió felé hazudnak, vagy saját népüket vezetik orruknál fogva. Magyarország esetében még extrémebb a helyzet, mert a színfalak előtti és mögötti megállapodások, erőteljes, későbbi időpontú magyarázkodásba torkollik.
Kezdjük elölről, tehát ki a migráns? 
- politikai, vallási üldözött, aki ráadásul háborús övezet elhagyásával kívánja emberi jogait, saját és családja életét menteni.
( befogadó országba történő regisztrálását,  személyi okmányaival köteles igazolni. )
Ki a gazdasági menekült ?
-
aki kizárólagosan jobb agyagi körülmények elérése miatt hagyja el szülőföldjét, vagy a megélhetésének biztosítása indokával.
( vizsgálat tárgyának kell legyen, aki anyagiak miatt hagyja el hazáját, milyen okozati tényezők előzték meg, hogy ilyen döntést volt köteles meghozni.
NEM VÉLETLENSZERŰ AZ EMBER SAJÁT HAZÁJÁRÓL VALÓ LEMONDÁS, ANNAK NYOMOS OKÁNAK KELL LENNI. AZ EURÓPAI GYARMATOSÍTÁS HATÁSA MÁRA KIMERÍTETTE A GYARMATOK ORSZÁGAINAK KÉSZLETEIT, AMI A NÉP MEGÉLHETÉSÉNEK VÉGÉT JELENTI. EZÉRT, A MINDENKORI POLITIKUSOK A FELELŐSÖK. )
Ki Soros György ?
-
feltehetően több állampolgárság tulajdonosa,aki hatalmát pénzével teremtette meg. Tőzsdén, mások vérverítékes munkájának hozamából gazdagodott személy, aki országok belügyeit irányítja. Pénze által hozz helyzetbe embereket, lásd / Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor / tanítványok, de ugyan evvel az erővel Soros György pénzével embereket mos le a föld felszínéről.
Kikből tevődik össze Európai Parlament ?
-
vegyített ideológiai csoportokból, akiknek a nemzetek egyéni erejének megtörése a cél. Liberalizmus ámokfutása egyszerűen veszett fejsze nyele. A emberiség még nem nőt fel eléggé ahhoz, hogy a liberális gondolkodással együtt tudjon élni. Jelenleg a liberalizmus egyenlő az anarchiával!
Európai Bizottság ?

- helytartók, közös egységbe tömörítetten, akiknek célja:  gazdasági haszonszerzés, kizáróan kis létszámú politikai erő, felsőbbrendűség által népre gyakorló diktátummal, a hatalom megtartás.

Mit állít a magyar kormány ?
- mi nem fogadunk be migránsokat! A határvédelem a keresztényi Magyarország megvédése miatt kötelező. Európát, egyebekben  Magyarországot védjük. A választok elé terített szőnyegen masírozó migránsok 1300 főből álló csoportja, nem ugyan az amire a MAGYAR NÉP GONDOL.  Az Uniós előírásoknak megfelelő menekült létszámot a magyar kormány háttérben  teljesítette, AKKOR AZ UNIÓ MIÉRT HOZ BÜNTETŐINTÉZKEDÉST MAGYAROKKAL SZEMBEN ??? Ki és mikor hazudik ??????????  Ennek láttán még a biblia is kifordul önmagából!
Ki az Európai Nép ?
- kis létszámú liberális irányzatú csoport NYÁJA. Megvezetett népek, fejüket  pallós alá tették és  saját  szavazataikkal deklarálták, biztosítottá tették kizsákmányolásukat.
Kik akkor a meggondolatlanok ?


gondolatébresztésnek sem rossz jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse