Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Hová vezetett az út, ha ...

2021-12-09
Adminisztrátor
276
Hazánk képtelen magát reprodukálni, akár klónozni, tehát a Kárpát- medence kell maradjon a magyarság fészke. Évszázadok bizonyításában a "KAKUKK" FOLYAMATOSAN KÍSÉRLETEZIK TOJÁSÁNAK ELHELYEZÉSÉVEL, de a magyar "sólyom" időben kidobja a betolakodó fészekrabló csimaszát.
Ami napjainkra aggasztó lehet, társadalmunk nem ismeri fel a hűbéresek játszmáit, képtelenek vagyunk a lebegtetett veszélyeket alapjaikban vizsgálni és ellenlépésekkel nemzeti egységben tömörülten szolgálni őseink örökségét.
LÁTSZÓLAGOS hajrá Magyarország, hajrá magyarok ott veszti el értelmező szótári jelentését, amikor még egy általános iskolai diák is észleli, gyakorlatban a vázolt kép mást mutat.
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT élet egyetemén nevelkedőket kérdezte meg - mi a véleményetek országunk helyzetéről ? Mi a véleményetek kormányunk munkálkodásáról?
Felmérések érdekes módon alakultak. A véleményekben megtalálhatóak voltak pozitív irányzatok, de sajnos a negatívumok százalékos arányban 30-70 %-ban a negatívumok oldalára billentették a mérleg nyelvét.
Amit állampolgáraink legelkeserítőbbnek jelöltek meg, - kormány polgárjogi hozzáállásának érthetetlen szándékú eljárásaira utalt.
Felsorolásban a következők :
- a családalapítás alapja, a lakhatás, amit a magyar bérekből, önerőből képtelenség megteremteni
- 25-30 éves egyetemet végzettek, jó szakmunkások kényszerültek banki hitel felvételre
- a magyar bérek lassú felzárkózása, a bankok kamatemelése, a forint romlása ösztönözte a fiatalokat, hogy külföldön vállaljanak munkát, a törlesztő részletek miatt
- Orbán - kormány az első választási ciklusában 800 ezer magyar fiatalt hozott kényszerhelyzetbe, az ország elhagyására
- a magán nyugdíjbiztosításokat megkötőket kételyek közé helyezték,ezer milliárdokat vettek vissza az állami nyugdíjbiztosításba, aminek sorsa mai napig bizonyítatlan maradt
- az állami szférában történt mértéktelen személyi állományú feltöltés ( uralmi hatalom birtoklás ) költségvetési gondokat okozott
- állampapírok kibocsátása ( lyukas zsákra folt ) de végeredményben eladósodás drasztikus növelése
- a magyar társadalom jogát erősítő államforma önkéntes megvonása ( köztársaság eltűnésével )
- a munkaerőpiac esztelen kezelésével összeomlott hazánk gazdaságának növelő alapja a magyar MUNKÁS ÉRTELMEZŐ SZÓTÁRI alakja.
- kormány liberális beállítottsága vendégmunkásokkal : HAJRÁ MAGYARORSZÁG jelszóval előre ???
Most valami jót is. Szájer József sokszínű zászló hordozó az Eu. elvárásoknak megfelelően cselekedett, - lecsúszott a csatornán. Ami igazán izgatja a magyar társadalmat, mikor írnak ki népszavazást : MARADJUNK AZ EU TAGJA, VAGY NE kérdéssel. 
Kisgazdák állásfoglalásukban tűrhetetlennek tartják, hogy az EU, MINT LÉTREJÖTT GAZDASÁGI TÁRSULÁS, A TAGÁLLAMOK ALAPJOGAIBAN BEAVATKOZVA, 1000 ÉVES TÁRSADALMAKAT ROMBOLNAK LE.
A KGST lehet, hogy hosszabb életet tudhatott magának, mint az EURÓPAI KÖZÖSSÉG ? 
Hogyan alakul a francia német "barátság"? Német történészek, politológusok elmondása szerint a II. világháború is gazdasági összeférhetetlenségek miatt kezdődött. 
A gépkocsi gyártásának európai felosztása adott alapot, ami a végén a hitleri elmebetegségig fajult. 
Napjainkban a GAZDASÁGI "HIDEGHÁBORÚ" olyan mértékű felerősödésével állunk szembe, hogy a végén nehogy fegyveres tettlegességig fajuljon. NEM HIÁNYZIK A HÁBORÚ !
A vegyi fegyvert már így is bedobták, neve COVID-19.
Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete kíván Önöknek egészségben gazdag heteket, Jézus születésének napjáig. Bort, Búzát, Békességet !
  
  
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse