Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Hogyan maradjak ember

2022-07-20
Adminisztrátor
209
Hogyan maradjak ember, amikor a magyar kormány állatnak néz.
Kormány általi energia árakkal, mélységesen megsértik az emberi méltóságomat és amikor ebből eredően kitör belőlem az állat, azonnal radikális, szélsőségesnek festenek le,miközben csak az alapvető alkotmányos jogomat kívánom közölni.
AZ ÖNÖK ÁLTALI 210 kw / HAVI VILLANYÁRAM FOGYASZTÁS CSALÁDOKRA LEBONTVA, HIHETETLEN ROSSZ SZÁMÍTÁSOKON ALAPSZIK, UGYANIS, AHOL EGY VILLANYBOJLER, NORMÁL HŰTŐSZEKRÉNY, FAGYASZTÓ, AUTOMATA MOSÓGÉP, VASALÓ, KÁVÉFŐZŐ, VILLANYTŰZHELY - SÜTŐVEL, MIKRÓ SÜTŐ, RÁDIÓ, TELEVÍZIÓ, LÉGKONDI,  KÜLÖNBÖZŐ TÖLTŐK, KONYHAI ELEKTROMOS KÉSZÜLÉKEK VANNAK, OTT A MINIMÁLIS kw. MENNYISÉG, - 300 Kw. /HÓ ÉS NEM MONDTAM SOKAT.

MIÉRT SZÁMOLT A KORMÁNY A 210kw-TAL ? MERT A TÖBBI ELFOGYASZTOTT ÁRAM,NÉGYSZERES ÁRON LESZ ELSZÁMOLVA.
ÉPPEN SZEMÉLYESEN JÁRTAM ÚGY, A MÚLT ÉVI ÁLLTALÁNYFIZETÉSEM 261 kW/ HÓ VOLT. MOST A VÉGELSZÁMOLÁSNÁL 4 KW -TAL KELLETT KEVESEBBET FIZETNEM, DE A KÖVETKEZŐ ÉVI HAVI ÁLLTALÁNY, ÍGY 259 KW -RA CSÖKKENT.
ERŐSEN VISSZAFOGOTTAN GAZDÁLKODTUNK AZ ÁRAMMAL. A DOLOG CSATTANÓJA VISZONT OTT LETT, A KORMÁNY 210 kw FELETTI FOGYASZTÁST, KEMÉNYEN bünteti.
Sajnálatosan, a 2023 év végi elszámolásomkor, havi 49 Kw-t árral kell többet fizessek, ami éves szinten, 588 KW.-t.
EZT MÁR EMELT ÁRON FIZETEM, VALAMINT A HÁLÓZATI DÍJJAL ÉS AZ ÁFÁVAL KARÖLTVE  = A HAVI ÁLLTALÁNY befizetett ÖSSZEGEN FELÜL, még 117, 600 Ft- KELL BEFIZESSEK.
ORBÁN KORMÁNY A NYUGDÍJAMAT 4200 Ft-TAL EMELTE, AMIRE PISZOK "BÜSZKE VAGYOK".
JA, HOGY MENNYI EGY VOLT ZENÉSZ NYUGDÍJA ? 54, 000 EZER FORINT. ARRÓL SENKI NEM BESZÉL, KÉT ÉVET ZENÉLTEM EGY MOCSKOS KOCSMÁBAN, - DÉL -PEST VENDÉGLÁTÓNÁL -, AKINEK A VEZETŐJE BOROS PÉTER "ÚR" VOLT ÉS VALAMI "HIBA FOLYTÁN" ELFELEJTETTÉK UTÁNAM A TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSOKAT BEFIZETNI. KÉT ÉVEMNEK FUCCS !
EZ CSAK EGY APRÓ KILENGÉS.
ÖSSZEGEZVE A GONDOLATSORT - 
AMIT ÖNÖK CSINÁLNAK , RABLÁS, AZ ÁLLAMPOLGÁROK MEGKÁROSÍTÁSA. 
NAGYON SOKAN MÁR MOST SEM TUDNAK FIZETNI, PLD. A VIDÉKI CIGÁNYSÁG, AKKOR MIT FOGNAK EZEKKEL AZ EMBEREKKEL CSINÁLNI ??? AZ ALSÓNEMŰJÜKET IS EL KÍVÁNJÁK TŐLÜK VENNI ?
MINDEN ESETRE, HÁBORÚ IDE VAGY ODA, A GAZDASÁGI ANARCHIÁT ÖNÖK CSINÁLTÁK. AMI MA VAN, HAB A TORTÁN. BRAVÓ, ORBÁN- KORMÁNY !

Engelmann József
    

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse