Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

HIBÁT JELEZ AZ AJÁNLÓÍV

2018-03-05
Adminisztrátor
630
REMÉLHETŐEN LESZNEK MÉG MAGYARORSZÁGON OLYAN POLITIKAI ERŐK, AKIK  A MÚLT BORZALMAIRÓL NEM CSAK BESZÉLNEK, HANEM ANNAK KÉZZELFOGHATÓ MARADVÁNYAIT IS KITÖRLIK AZ ÉLETÜNKBŐL.
Egyszerűen nekem , mint az AJÁNLÓÍVNEK kell szégyenkezzem, hogy jogtudorok nem vették észre az A 4-es lapfelületemre törvénytelen adatgyűjtésre szólították fel a lakosságot. A személyi azonosító szám nemlétező rossz, ami, NEM HASZNÁLATOS!!!
 
Ajánlóív létemre, megkövetelem, vegyék le rólam a személyi azonosító számot!

Törvénytelenség elkövetésére, egyetlen magyar állampolgárt sem akarom késztetni, hogy olyan ajánló íven adják meg adataikat, ami egy diktatórikus államrendszer maradványa.

ÉN, MINT AZ AJÁNLÓÍV, HATÁROZOTTAN ELUTASÍTOM, HOGY FELÜLETEM BESZENNYEZŐDJÖN. KÉREM AZ ALKOTMÁNY BÍRÓSÁGOT VIZSGÁLJA MEG A SZEMÉLYI SZÁM HASZNÁLATÁNAK JOGOSSÁGÁT. Tudomásom szerint, minden magyar állampolgár törvénytisztelőn akar a választó urnákhoz lépni, de ha a kormány, már a kezdet kezdetén törvénysértésre készteti a választót, azon által, hogy a jelöltek törvénysértőn megjelenített ajánlószelvény által lettek jelöltettek, NÉMELY JOGI FELVETÉST TARTALMAZ.

 
ÉN, MINT AZ AJÁNLÓSZELVÉNY, AGGODALOMMAL, DE EGYENES GERINCCEL KRITIKUSAN MONDOM KI: - NEM VOLT RENDSZERVÁLTÁS!
 
Bizonyíték: a személyi azonosító szám használata!

Tisztelettel  AZ ÖNÖK AJÁNLÓÍVE

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse