Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

Hibás rendőri intézkedés ...

2023-01-15
Adminisztrátor
96
MÉDIÁKBAN ELHANGZOTTAK SZERINT, AZ ELMÚLT ÉVTIZEDBEN, SZOLGÁLAT KÖZBEN, 14 RENDŐR VESZTETTE ÉLETÉT.
ÖNÖK SZERINT, RENDBEN VAN EZ ÍGY ?
KISGAZDAPÁRT ÁLLÁSPONTJA SZERINT, A BELÜGYI TÁRCA EGYHELYBEN JÁRÁSA, A TÚLZOTT JOGALKOTÓI BÜROKRÁCIA, AZ ESZTELENÜL HASZNÁLT EMBERI JOGOK ( BŰNÖZŐK VÉDELME ) A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁBAN FOGLALTAKNAK, KÉPTELEN ELEGET TENNI ( AZ ÁLLAMPOLGÁROK SZEMÉLYI ÉS VAGYONI VÉDELMÉRE FIGYELEMMEL.)
MAI JOGALKOTÓK, TÖBBSÉGÜKBEN EGYETEMET VÉGZETT EMBEREK, AKIK A VALÓ VILÁGBAN TÖRTÉNTEKKEL SOHA NEM TALÁLKOZVA ÍRNAK MEG TÖRVÉNYEKET. HALVÁNY FINGJUK SINCS, AMIKOR EGY RENDŐRNEK TIZED MÁSODPERCEN MÚLHAT AZ ÉLETE, HA INTÉZKEDÉSE KÖZBEN AZON IS GONDOLKODNIA KELL - "KEDVES GARÁZDA ÚR, VAGY BETÖRŐ ÚR, EGY PILLANATOT MÉG VÁRJON, HOGY INTÉZKEDHESSEK, UGYANIS FELLAPOZOM A PILLANATNYI TÖRVÉNYKÖNYVET ". NOS, A MAI ELMÉJÜKBEN KÉTES JOGALKOTÓK, MÉG AZT IS ELVÁRNÁK AZ INTÉZKEDŐ RENDŐRTŐL, HOGY ELŐSZÖR BOCSÁNATOT KÉRJEN A BŰNÖZŐTŐL.

"KAKASTOLLASOK ÉS A TÖRVÉNY".
A MÚLTBAN, AKI CSAK EGY LIBÁT LOPOTT, AZT A VASÁRNAPI ELSŐ MISE ELŐTT KIKÖTÖTTÉK A TEMPLOM BEJÁRATA ELÉ ÉS AZT KELL KIABÁLJA EGÉSZ NAP : LIBÁT LOPTAM, LIBÁT LOPTAM ! ÚGY MEGSZÉGYENÍTETTÉK, HOGY A LETÖLTÖTT BÖRTÖN IDEJE UTÁN, SZABADULÁSÁVAL, ELBUJDOKOLT. A REFERENCIA LEVELÉBEN, A LOPÁSA, NYOMATÉKOSAN LETT BEJEGYEZVE. 

MI TÖRTÉNIK MA ? 300 OLDALAS TÖRVÉNYI ELLENTMONDÁSOS BAROMSÁGOK, AMIK VÉGEZETÜL ÚGY NÉZ KI, - A BŰNÖZŐKET KELL SZABADLÁBRA HELYEZNI, A RENDŐRÖKET BECSUKNI.
EZEK UTÁN KÖTELESSÉGEMNEK ÉRZEM A KÖVETKEZŐ TÖRTÉNETET A NYILVÁNOSSÁGGAL MEGOSZTANI.

EGY EKLATÁNS PÉLDÁT KELL MEGÍRJAK, MIT JELENT EGY GYORS INTÉZKEDÉS.
- 1994 BP. XVIII. KERÜLETI KISGAZDAPÁRT SZÁKHÁZÁBAN TARTOTT ZÁRKÖRŰ RENDEZVÉNYEN, EGY UGYAN ILYEN ŐRJÖNGŐ,  - MINT AMIVEL A SZEGÉNY RENDŐRÖK MOST TALÁLKOZTAK - AKART JOGTALANUL A SZÉKHÁZBA BEJÖNNI.
EGYSZEMÉLYBEN ÁLLTAM AZ AJTÓ ELŐTT, AMIKOR AZ ELMEHÁBORODOTT HABZÓ SZÁJJAL ÜVÖLTVE JÖTT FELÉM ÉS AZT KIABÁLTA - MEGÖLLEK!  MILYEN INDÍTÉKBÓL ? FOGALMAM SEM VOLT.
BELSŐ ZSEBEMBE VOLT EGY GÁZFEGYVER ÉS AMIKOR LÁTTAM, HOGY SOK VÁLASZTÁSOM NINCS, MEGÖL, VAGY NEKEM KELL ÁRTALMATLANNÁ TENNI,  KIVETTEM A ZSEBEMBŐL A GÁZPISZTOLYT.
AZ ŐRJÖNGŐ NEM RIADT VISSZA, AZT KIABÁLTA  - MEGÖLLEK, MIKÖZBEN LÁTTA A FEGYVERT A KEZEMBE. MÁR NÉGY ÖT MÉTERRE VOLT TŐLEM,  AZT ÜVÖLTÖTTE LŐJEK, VAGY MEGDÖGLESZ ! ÉN NEM SZARAKODTAM, OLYAT ODANYOMTAM A PALINAK, HOGY AZONNAL HELYREHIBBANT AGYILAG. ELFUTOTT, ELHAGYTA AZ INGATLANT.
AZ ESET UTÁN KB. 3 HÓNAPPAL, UGYAN EZ AZ EMBER MEGJELENT AZ FKgP SZÉKHÁZ KAPUJÁBAN ÉS VELEM AKART BESZÉLNI. KIMENTEM. HIGGYÉK EL, UGYAN EZ AZ EMBER, TELJESEN NORMÁLISAN BOCSÁNATOT KÉRT A VISELKEDÉSÉÉRT. MEGKÖSZÖNTE, HOGY KÜLÖNÖSEN NAGY ÜGYET NEM CSINÁLTAM, NEM JELENTETTEM FEL, MIVEL BIZONYOSAN ELÍTÉLTÉK VOLNA.
HOGY EZT MIÉRT MONDTAM EL ? GONDOLJANAK BELE, HA AKKOR NEM LÖVÖK, EZ AZ ŐRJÖNGŐ, AGYONVER. SAJÁT MAGÁNAK IS HIHETETLEN BAJT OKOZOTT VOLNA, ARRÓL NEM BESZÉLVE, ÉN EZT MOST NEM TUDHATNÁM MEGÍRNI, MERT MÁR HAMVAIM SEM LENNÉNEK MEG.

TEGNAPELŐTTI RENDŐRI INTÉZKEDÉS HOL HIBÁDZOTT ? 
ELSŐ PONTBAN, EGY ŐRJÖNGŐHÖZ TESTKÖZELBE NEM MEGYEK, MERT NEM TUDHATOM MILYEN ESZKÖZ VAN A BIRTOKÁBAN.
MI TÖRTÉNT VOLNA, HA A HÁROM RENDŐRT ÉPPEN A GARÁZDA KÁBÍTJA EL  EGY SOKKOLÓVAL ÉS ÉLES LŐFEGYVEREIKET ELVESZI ? HÁNY EMBERT ÖLHETET VOLNA MÉG MEG ? INTÉZKEDÉSÜK SORÁN A RENDŐRÖKNEK GÁZZAL, VAGY SOKKOLÓVAL KELLETT VOLNA FELLÉPNI.
A RENDŐRSÉG FELSZERELTSÉGÉN, A RENDŐRÖK INTÉZKEDÉSI HATÁSKÖRÉN AZONNAL MÓDOSÍTANI KELL A TÖRVÉNYT,  DE NEM 300 OLDALON, HANEM EGYSZERŰ TŐMONDATOKBAN. RENDŐRÖK INTÉZKEDÉSÉBEN AZ EGYSZERŰSÍTETT ELJÁRÁS SZERINT, EZ A  PALI ÚGY ELDOBTA VOLNA A KÉST, HOGY MÉG MA IS KERESHETNÉK. A MEGFOGALMAZOTTAINK SZEMPONTJÁBÓL AZ EGYSZERŰSÍTETT INTÉZKEDÉSI MÓDSZERREL, SZEGÉNY RENDŐR ÉLNE ÉS KÉT TÁRSA SEM LENNE SÉRÜLT.
PINTÉR SÁNDOR BELÜGYMINISZTER ÚRNAK, AZONNAL KEZDEMÉNYEZNI KELL A JOGALKOTÓKNÁL, ELŐSZÖR MENJENEK EL UTCAI JÁRŐRNEK, MIELŐTT TOLLAT FOGNÁNAK, ÍROGATNI. 

FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse