Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Hétszáz millió a költségvetésből

2021-05-22
Adminisztrátor
327
Alapértékben azok a pártok, akik legalább 72 egyéni képviselőjelöltet, továbbá listát tudnak állítani, elérik,hogy a magyar adófizetők befizetett pénzéből az állam, a képviselőjelölteknek 1 millió/fő, valamint 700 milliót a pártlistára kifizetnek. Azt képzeljék el, ha 6 párt tud listát állítani, alapértékben 700 millióval , az egyenlő 4,2 milliárd forint. Ennek az összege a 106 jelöltnél természetesen több.
RENDBEN VAN EZ ÍGY ???
Vizsgáljuk meg, mit jelent az egyéni képviselőjelölt? Annak a választókörzetnek ahol indult, - és bekerült- kellene az ügyes bajos dolgait parlamenti szinten a kormány elé vinni, a választóinak tett ígéreteket teljesíteni. ŐSZINTÉN, IDÁIG KIKNEK SIKERÜLT EZT TELJESÍTENI? Egyértelműen azoknak, aki a kormánypártban tevékenykedtek. 
És mi van azokkal, akik éppen nem "tűz közelben" voltak?
Valójában ennyit érnek az egyéni pártkatonák !
Hogyan lehetne ezen változtatni? Miként lehetne valójában a "rendszerváltást" a választó polgárok akaratán át megcsinálni?
Egy országos szintű szervezésen át 106 egyéni FÜGGETLEN jelöltet állítani és a szavazók azokra szavaznának. EZEK AZ EMBEREK NEM LENNÉNEK PÁRTKATONÁK, NEM LENNE FRAKCIÓJUK, TEHÁT MINDEGYIKÜK A SAJÁT VÁLASZTÓIKNAK ADOTT ÍGÉRETEKNEK MEGFELELŐEN DOLGOZNA A PARLAMENTBEN.
Nem az történne, hogy amit Orbán Viktor, vagy éppen Gyurcsány Ferenc előír, arra kell a szavazati gombot nyomkodni.
Esküszöm, amennyiben a magyar állampolgárok ezt az elképzelést saját köreikben átbeszélnék, alaposan átgondolnák és feltételezhetőn megnyerné tetszésüket, akkor az egyéni képviselőjelöltekre adnák le szavazataikat.
Ez így népgazdasági szempontból is kedvező lenne.
Valójában a választási procedúrára a 106 egyéni képviselőjelölt is felvehetné az 1 millió forintot, amivel számlával bizonyítottan kell a választásra költött pénzt igazolni. Ebben semmi ördögi nincs.
Ezt a pénzt az egyéni induló, nem a családjától veszi el, tehát nem képez terhet.
Amit a választó körzetéért tesz -( kampány, plakát, autó költség, üzemanyag költség stb.)- erre fordított pénzösszeget, fedezi az 1 millió forint.
A független képviselőjelölt sikerének elérése érdekében saját munkáját előlegezi meg és amennyiben sikerek ér el, a havi apanázsát a későbbiekben az állam fizeti.
Tisztelt Honfitársaink!
Mint ismert, a Fidesz szétzúzta a Független Kisgazdapártot. A mai napi tisztázatlan törvénytelen jogi procedúrák áldozata a párt.
Ez is egy tanulság lehet, EGYÉNEKBEN KELL GONDOLKODNIA A MAGYAR NÉPNEK, HOGY VALAMELYEST ENYHÜLJÖN A PARLAMENTI DIKTATÚRA.
Isten, Haza,Család oltalma alatt élj MAGYAR !

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse