Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Herr George Spötle nyilatkozott

2021-01-09
Adminisztrátor
469
A magyar közszolgálati tv-ben nyilatkozott a minap Herr George Spötle , az Amerikában kialakult forrongásról beszélt. Személyében, egy nagyon korrekt, nagy szakmai tapasztalattal, tudással rendelkezőt ismerhettünk meg.
Megállapítható volt, hogy az amerikai médiákból sugárzott polgári felkelés képeit és hasonló eseményeket Herr George Spötle már bizonyosan többször láthatott, ugyanis elemzésében kimondta - a képviselők házába csak ilyen egyszerű módon képtelenség bejutni. Egyszerűen nem is értem, mondotta -hol voltak a nemzetbiztonságiak?
Miért csak egynéhány rendőr, belső testőrség volt jelen, amikor Trump napokkal előtte már felhívásban a választóihoz fordult - tüntessünk !!! Ezt a nemzetbiztonságiaknak tudniuk kellett. Csináltak valamit? Nem ! Amit tettek -lelőttek egy védtelen nőt. Több embert, a behatolás utáni, mámorában, éneklés közepette, agyba-főbe vertek a kiérkező hadsereg emberei.

TÖBB KÉRDÉSEM LENNE AZ ESEMÉNYEKHEZ KAPCSOLÓDÓAN

NETALÁN EMLÉKEZNEK ÖNÖK A 2006-OS MAGYARORSZÁGI FORRADALOMRA ÉS ESEMÉNYEIRE ?
Beszéljünk konkrétan. A Kossuth Tér volt a tüntetések fő színhelye, amitől nem távol áll a magyar tv székháza.
Egy napon Takács András / a forradalmi bizottság / elnöke, engedélyezte, hogy Budaházi úr és társaságában Toroczkai László a kis színpadon beszédet intézzenek,  kb. 10-16 ezres tömeghez.

Előzményben tudni kell, Budaházi ellen elfogatási parancs volt érvényben. Ennek ellenére Budaházi a színpadon  maszkot viselve beszélt a tömegnek. Végezetül, Toroczkaival együtt elhagyták a színpadot, mindannak ellenére, hogy a Kossuth Téren hemzsegtek a civil rendőrök, nemzet biztonságiak.
2006-os forradalom ideje alatt, a tv székház mind a két mellék utcájában, nagyon komoly rendőri készenlét állomásozott. Több vízágyú, rohamkocsik, kb. 70, nem kis termetű rendőr.
Ismeretlen indítékból, de Toroczkai a Tv székház ostromát megelőző órában az ott felgyülemlő tömegnek felolvasott egy petíciót és arra buzdította a tömeget menjenek a Tv székházhoz, olvastassák be.
Most jött egy kardinális meglepetés, ugyanis a RENDŐRSÉG AZ UTCÁKBÓL ELTŰNT, A SZÉKHÁZ LÉPCSŐJÉN ALIG TIZENÉVES 50 KILÓS EMBERKÉK, LÁNYOK PAJZS MÖGÉ BÚJVA AKARTÁK MEGAKADÁLYOZNI, HOGY A PETÍCIÓT ÁTADHASSA TOROCZKAI.
A Tv. akkori főszerkesztője elutasította a beolvasást. Erre a tömeg lerohanta a székházat. Toroczkai eltűnt, de valami fénykép arra utalt, egy rendőrségi kocsi ablakából tekint ki. Ez máig megmagyarázhatatlan maradt.


UGYAN AZ TÖRTÉNT, CSAK MÁS INDÍTÉKBÓL  az USA-BAN..
Magyarországon a szlogen :-  Gyurcsány takarodj,  minden napivé vált. A gyurcsányi bosszú, a fekete leves 2006 október 23.-án ömlött az ünneplő tömegre. Idegen nyelvhasználatú emberek, lovasrendőrök ,agyba -főbe verték, akit csak értek. Rengeteg sebesült maradt hátra.
Nos, a Kossuth téri tüntetésből eszkalálódott Tv. székházi ostrom, mintha az amerikai eseményekkel kapcsolatban olvashatón lenne.
Arra lennénk kíváncsiak, Herr George Spötle, hogyan vonna párhuzamot a két esemény között.
Provokáció volt mind a kettő ? Kik lehettek az indíték adók? Kik voltak a felbujtók? Kik inspirálták a tömeget arra, hogy akár az életüket feláldozva álljanak ki politikusok beteg elméje mellett?
Millió nyitott kérdés maradt hátra. Többek között Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz-KDNP miért nem kezdeményezett valódi mélységű - haza ellenességre - utaló eljárást. Netalán a Fidesz - KDNP-ben üllőkre utalón is tud valamit Gyurcsány Ferenc? Minden esetre - MILYEN SZÍNI ELŐADÁST TÁRTAK A MAGYAR TÁRSADALOM ELÉ?

 Herr George Spötle. Kérem,  legyen szíves a legközelebbi tv. nyilvánosság előtt a 2006 os forradalmat felhozni, ne a Fidesz-KDNP elleni legutóbbi Kossuth téri eseményeket. 2006-ban kik provokáltak kit? Trump esetében, kik provokáltak kit, milyen célból? Miért lehetséges még mindig, hogy a politikusok a népet használják fel eszközül, egymás elleni harcban? Gyurcsány, Orbán elleni adok kapokra csak a magyar társdalom tud megoldást találni. 2022-es választáson mutassa meg a nép -ELÉG VOLT EBBŐL !!! JELÖLJENEK FÜGGETLEN KÉPVISELŐKNEK VALÓ SZAKMAISÁGGAL RENDELKEZŐ EMBEREKET ÉS SZAVAZZANAK RÁJUK. Meg fog tisztulni a légkör Magyarországon. Elég volt a pártkatonákból, a "frakció hűségből". Ne a magyar társadalom kárára hozzanak törvényeket.
VISSZATÉRVE A MÁBA. PISZOK HASONLÓSÁGOKAT TAPASZTALHATUNK MEG, AZ ESEMÉNYEKET LÁTVA. Minden esetben egy utalás, - a magyar parlament alelnökével tartott beszédre - uraim, ha nincs balhé, majd mi csinálunk!!!
Szegény Amerika, szegény Magyarország.
Engelmann József 2006-os Forradalmi Bizottmány társelnöke. Isten óvja Magyarországot, a magyar Népet.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse