Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Helyzet értelmezés

2021-10-10
Adminisztrátor
388
" Az ördögök sohasem alszanak" -mondá Jézus és felhívta az emberek figyelmét - a kufárok közöttünk vannak, csak nehéz őket időben felismerni.
Ami mai közmondással helyettesíthető : lakva ismeri meg az ember a másikat.
Milyen emberi tulajdonságra vall, amikor egy embercsoportot irányító, hirtelen, akár hatalmi, politikai, gazdasági megfontolásból - az odáig, a benne hívőket megtévesztve, - lelkét eladva, más érdekek mellé áll.
Nem kívánjuk "hosszú lére" fogni a mondandónkat, de úgy fest a Független Kisgazdapárt idáigi bejegyzett képviselői, talán kivétel nélkül prédává tették az országos tagságot, hátba szúrták a magyar parasztságot, a magyar vidéket.
- Túri Kovács Béla érdekből elhagyta az FKgP-t, beült a Fidesz padsoraiba.
- Torgyán József 1998-as választás során, a második fordulóra, saját önös hatalmi érdeke miatt - lelkét eladta a Fidesz-KDNP -nek. Erre utaló megállapodást Timár György V. kerületi lakásában kötötték meg.
- 2002-re Torgyánt a Fidesz lenullázta, vele a pártot is.
- Képbe került egy újabb labilis "vezér" : Réthi Miklós, aki "telefonos parancsra" a párt főtitkárának Hegedüs Pétert hozta a pártba, aki tagsági státusz hiányában tevékenykedett.
- hegedüsi gépezetbe belerondított egy fiatal vidéki srác Kovács István József, akit a bíróság elnöknek jegyezett be.
- Hegedüs Péter nem adta fel és töröltette a bírósággal Kovácsot. Hegedüs feladata volt, hogy a Belgrád rkp. székházat elherdálja, eladás esetén a pénzt eltüntesse. Deák Józseffel komoly csatát folytattak, de Hegedüs Pétert törvénytelen eszközökkel a Fővárosi Törvényszék a párt elnökének jegyezte be.
- Deák József talán nem tudta, hogy Torgyán pénzt akart látni, amiért a székház értékesítésével az 53 I & S Kft. bízta meg. Deák, az ismeretlenből előkerült Balogh Károlynak adott megbízást a székház értékesítésre ( Doting - Kft ) neve alatt. Hegedüs közben a Média Center Campona (RTL ) -lel szerződést kötött 1 milliárd 325 millió forint összegben. 
Hegedüs, hogy a földhivatalban eljárhasson Balogh 125 milliós követelését ki kellett fizesse.
Balogh Károly megkapta a járandóságát és 5 évre eltűnt, külföldre távozott.
Hegedüs Péter a már felszabadult pénzt elherdálta, de azért 710 milliónál képbe jött az 53 I & S és banki betétben Hegedüssel a kamaton osztoztak, valamint egy szerződésben olvasható "baráti társasággal karöltve.
Hegedüs Péter elhagyta a Belgrád rkp székházat és a IX. ker. Kinizsi utca 22 sz alatt kaptak székházat. A bérleti díjat, közüzemi költségeket stb. nem fizették, a Számvevőszék hagyta az adósságot felhalmozódni, hogy majd később eljárást, végrehajtást lehessen indítani a párt ellen. Ez szándékos volt !!! 
Balogh Károly érdekes módon előkerült és minden jogkör nélkül Vasadon egynéhány emberrel megválasztatta magát elnöknek HOZZÁ KELL TENNI ISMÉT PÉNZNYERÉS ÉRDEKÉBEN.
Hegedüst törölte a bíróság és Baloghot jegyezték be, aki tovább halmozta a párt adósságát. A Számvevőszék és a Fővárosi Ügyészség évekig hagyta. NEM VÉLETLENÜL.
A Fidesz érdeke volt, hogy töröltessen a Kisgazdapártot. EZEK SZERINT EBBEN AZ ORSZÁGBAN DEMOKRÁCIA VAN? 

Hegedüs Péter közvetlen munkatársa Hajdara Roland jött a képbe és szembe helyezkedett Baloggal.
A bíróság Hajdarát jegyezte be elnöknek. ETTŐL SZÁMÍTOTTAN KETTŐJÜK HADAKOZÁSÁT LÁTHATTUK.

Valójában a pártot egyikőjük sem gondolta komolyan, csak a párt tartozásának növekedése volt a cél.
Napjainkra a bíróság TÖRÖLTE MINDKETTEJÜK ELNÖKI STÁTUSZÁT és felszámoló biztos kezébe került a párt.
EZ JOGILAG AZ JELENTI : SENKINEK SEMMI JOGKÖRE A TOVÁBBIAKBAN NINCS.
Nincs Balogh, sem Hajdara. A párt elnök és vezetőség nélkül egyáltalán még van ???
Ezt a kérdést azért vagyunk kötelesek lajosmizsei kisgazdák feltenni, UGYANIS HAJDARA ROLAND ÁLTAL MEGNYITOTT ORSZÁGOS WEBOLDAL CÍM, MÉG MINDIG : Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt OLDALA, MIKÖZBEN A MI HAZÁNK MOZGALOM TEVÉKENYSÉGÉNEK MEGJELENÍTÉSEI OLVASHATÓAK, LÁTHATÓAK.
Lajosmizsei kisgazdák kérdést intézünk : a felszámoló biztos ezt nem veszi észre, hogy jogi tekintetben megkerülték ?
Hajdara Roland felszállt egy későbbiekben süllyedő hajó fedélzetére ? Összegezzük , kiknek a lelkén szárad Magyarország egyetlen történelmi pártja? Felsoroljuk :
- Torgyán József   Túri Kovács Béla
- Réthi Miklós
- Kovács István József
- Deák József
- Hegedüs Péter
- Balogh Károly
- Hajdara Roland
Ezeknek az embereknek a magyar vidék, a magyar parasztság semmit nem jelentett. Egy tény 2022-es választásokon, vagy a kampányt megelőzően a FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT NEVE, LOGOJA, ISTEN, HAZA, CSALÁD, TOVÁBBÁ A BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET A felszámoló biztos kezében van.
Erre utaló jogi lépéseket, csak Ő tehet.
A lajosmizsei kisgazdák minden esetre megköveteljük, hogy az állami vagyont, amit ezek az emberek ebek hadára bocsájtottak, MEG KELLENE TALÁLNI ÉS A FELELŐSSÉGÜKET MEG KELLENE ÁLLAPÍTANI.
Ilyen aljas módon 1 milliár 325 millió Ft. nem tűnhet el. A kisgazdapárt eszmei értékét még nem említettük.
Üdvözlettel : lajosmizsei kisgazdák és Engelmann József


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse