Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Hegedüsi tanulópénz

2017-12-22
Adminisztrátor
693
Egy idő után ,az ismeretlenből ismert lett és akkor bátorkodhatunk megszólalni: - tanár úr, a hangszere piszok rosszul van felhangolva, vagy rosszul hallunk?
A hegedűtanár mérges lett és az évfolyam diákjait azonnal kirúgta. Ez inspirált, hogy keressünk egy másik tanárt és próbálkozzunk ismét. Szintén ismeretlen embererek társaságába kerültünk és a tanórák felvétele után rájöttünk, - ezek meg még a hegedűt is rosszul fogják a kezükbe, akkor hogyan hegedülhetnek? Arról nem is beszélve, a vezető tanár olyan mestereknek látszó személyekkel akart tanórát adni, akik kottaismerete kérdéses volt, de kioktatón beszéltek a diákokkal. A többszólamú nyekergés végkimenetele a MACSKA ZENE lett. 

Az első oktató hegedűtanárnak, igaz kicsit megkésve tettük fel a kérdést,   - maga egyáltalán tudja mit csinál, KINEK DOLGOZIK? Sajnos ezt a kérdést csak akkor teheti fel az embere, amikor a személyt közelebbről megismeri. Itt hibáztunk először, későn kérdeztünk.
De, még egyszer ugyan abban a hibába nem eshet az ember. Jobb időben tisztázni: a tanárnak ismertek kinek a hangszerén játszanak és kiknek az elvárásainak akarnak hangokat produkálni?  A  diákok jobban járnak, ha azonnal kérdeznek és ha, kételyeik támadnak a tanárokkal szemben, otthagyják az iskolát.

Egy hegedűs által húzott macskanyávogásból tanulni lehetett. További  hamis hangért értelmetlen időt tölteni.  Akik saját hibájukból nem tanulnak, soha ne menjenek oktató órát venni, legalábbis nézzék meg jól:  KIK IS A TANÁROK ???

Ilyen körülmények között képtelenség eljátszani: "
KIS KARÁCSONY, NAGY KARÁCSONY, KISÜLT-E MÁR A KALÁCSUK" ?
A TISZTESSÉG EBBŐL A KALÁCSBÓL  NEM  KÍVÁN ENNI  !!!

ez maradjon csak köztünk, jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse