Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

Hegedüs vagy Pongrácz?

2017-09-29
Adminisztrátor
702
A Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt történelmi múltja idegen hatalmak érdekeivel szemben állnak, mivel Isten, Haza, Család fogalmainak értéke az emberiség múltját, jelenét, és jövőjét határozza meg. A Kisgazdapártot eleve neve miatt is üldözik, mert a kommunistáknak rossz emlékeket szerzett. Pártunk semmiképen nem illett az ateista nézeteit valló  szocialista társadalomba.
Az álarcot viseltek és köpönyegüket agyonforgatók a Kisgazdák nevét ismét nem tudják a kapitalista társadalomba beilleszteni, mivel a liberális háttérblokk gazdasági érdekeivel nem összeegyeztethető. A szovjet hűbéresek maradványai és genetikailag kódolt "barátaink" műve;  a Kisgazdapártot, Kisgazda társadalmával együtt meg kell semmisíteni!!! Nos a mai politikai helyzet, a múlthoz viszonyítottan, semmiben nem változott. Megdöbbentő, hogy minden rendszerben a hatalmi "Bástya Elvtársak" megtalálhatók, akikkel a tisztességes társadalmakat építő embereket porig megalázottan a földbe döngölik. "Bástya és Péter" elvtársak gyerekkori együttléte a magyar társadalomra veszélyt jelentenek. Nem hagyják a magyarságot saját irányításában hazájuk határain belül létezni. Erejüket túlfeszítve munkájukkal családjaiknak stabil megélhetést biztosítani. Érthetetlennek tűnő reakciót provokálók a cselekedetük értékelhetőségét mára szem elöl veszítik. A fájdalom küszöb határait feszegetők könnyen eljuthatnak a feltehető gondolatkimaradásos népharagig. A magyar birkatürelmű nép, de ha egyszer  begőzől? Minden esetben nekünk Kisgazdáknak a  feladata, köszöntésünkben foglaltatik:   BORT, Búzát, Békességet!

A "bástyák" lebontása össznemzeti érdek jeligével.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse