Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15904

Házunk tájáról

2018-12-10
Adminisztrátor
632
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete megpróbálja a lehetetlent és saját városának lakosságához fordul , hogy helyben oldjunk meg közösségi problémákat, amivel a későbbiekben nagypolitikát is befolyásolhatjuk. Miről kívánunk beszélni? Egy időben történő "helyben járás" feloldásáról. A magyar kormány 150 milliárdot ajánlott fel vidék fejlesztésre, aminek összegéből :
 
- már elkezdett beruházásokat lehessen befejezni, vagy falvak, kisvárosok úthálózatainak elkészítésére, óvodák, bölcsődék létesítésére, stb. 
Ezekből a pályázati pénzekből Lajosmizsének is részesülnie kell , ugyanis kb. 3 évvel korábban , az alsólajosi - gazdák, úthálózatuk fejlesztésére 2 millió forintot gyűjtöttek. Állampolgári kezdeményezés  keretein belül indított akcióból a tervek már elkészültek. Ezeket a tervezeteket  kell mihamarabb az önkormányzathoz benyújtani, hogy  Ők továbbítsák a Kormány- Ablakok valamelyik kirendeltségéhez. A kész tervek elbírálása, a pályázat elkészítése egy másik lépés, de itt most kell cselekedni, hogy a gazdák pénze ne csak kidobott pénznek számítson. A Független Kisgazdapárt képviseletében felkeressük a polgár mestert, -   Basky András urat - és közöljük a jelen helyzetet. Minden esetre, -
 AZ ALSÓLAJOSI GAZDÁK PÉNZE NEM VESZHET EL !!!

Ki kell mondani! Ezek a dolgos parasztemberek Magyarországért akarnak jót tenni! Természetesen, sokakban azonnal felmerül a kérdés, - ez bizonyosan ÖNÖS ÉRDEK? Ez téves felfogás, mert minden magyarnak áll a zászló, -TEGYÉL VALAMIT A HAZÁDÉRT! Na ne  az a régről berögződött  beteg szemlélet uralkodjon tovább, - "megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is"! Ezt a jelenséget kívánjuk megváltoztatni és éppen ezért a Független Kisgazdapárt közösen a lajosmizsei önkormányzattal karöltve  felvállaljuk az ügy további folytatását.. Tudván, hogy a lajosmizsei önkormányzat pályázatai kitűnő eredményeket produkáltak, így van rá remény, hogy az ALSÓLAJOSI GAZDÁK KEZDEMÉNYEZÉSE IS SIKERES LESZ.

ISTEN, HAZA, CSALÁD oltalma legyen követendő, a közös célunk elérésére. Amennyiben sikerrel járnánk,  kimondhatjuk, - EZT HOZTA A LAJOSMIZSE, ALSÓLAJOSI GAZDÁKNAK A JÉZUSKA! EZÚTON KÍVÁNUNK MINDNYÁJUKNAK, BÉKÉS, BOLDOG, ÁLDOTT KARÁCSONYT,  a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete és Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse