Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Hazugságok hatványon

2022-10-29
Adminisztrátor
171
Nagy István agrárminiszter bejelentette , - a kormány megsegíti a parasztokat. Az előrehozott földjáradék -amúgy is kötelező  részének - kifizetései folyamatban vannak.  Természetesen hozzátette - ez csak azokra a gazdákra vonatkozik, akik minden előírásnak megfelelően adták be igényeiket.  ( ismét papírformalitások szabályzása gátolhatják a kifizetéseket, amit a magyar kormány, valamint kamara szívesen alkalmaz.)
Ennek előzményét ismerniük kell, ugyanis a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete korábbiakban tett írásában közölte : a kormány ígérete szerint a magyar gazdák 75000.- Ft földjáradéki összegét a nyugati kollégák járadékaikhoz igazítja.  Ez majd évek során, szakaszos emelésben történik. 

Ez annyira szakaszos lett, hogy az összeg évtizedek alatt egy fillért sem emelkedett. Az eu.-ból kapott pénzek sorsa máig ismeretlen.
Az elmúlt hónapban konkrétan megfogalmaztuk és komolyan reflektáltunk a magyar parasztságunk megtévesztő összegeinek kifizetésére, amire a magyar kormány most azonnal reagált és a hektáronkénti 75000. Ft-ről  94000 Ft- ra emelte a szánt összeget. Parasztságunk még evvel az összeggel sincs kompenzálva. Mi, máig a nyugati gazdák támogatásától olyan messze járunk, mint " MAKÓ, JERUZSÁLEMTŐL".
Hivatkozásukban most sem az igazat írják és mondják, hanem a jelen inflációt jelölik meg kifogásul.
NEM, NEM KEDVESEIM !
Be kellene fejezni a csúsztatásokat és bevallani , HOL VAN A PARASZTSÁGUNKNAK JÁRÓ FELZÁRKÓZTATÁST JELENTŐ PÉNZEK !!!

EZEK A FIDESZES-KDNP-S TITÁNOK, TERMÉSZETESEN A KORMÁNYT ÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÖT BELEÉRTVE, SZÍNT KELL VALLJANAK ÉS A MAGYAR PARASZTSÁGOT NEM FÉLREVEZETETT ÖSSZEGEKKEL KI KELL FIZESSÉK A JÁRANDÓSÁGUKAT, AKÁR VISSZAMENŐEN IS !
A MAGYAR PARASZTSÁG MUNKÁJA TEREMTI MEG A NEMZET ÉLELMÉT, AMIBŐL ÖNÖK IS ESZNEK. (ja, aki havi bevallásában 5 milliót keres, mi a szart érdekli, mi van a magyar parasztsággal,a magyar társadalom napi kenyerével. )
NE FELEJTSÉK EL, A KISGAZDAPÁRT INKOGNITÓJA NEM JELENTI AZT, HOGY NEM VAGYUNK. AZ ELSŐ ADANDÓ IDŐPONTBAN, ERŐNK TELJES EREJÉBŐL AZON LESZÜNK : IGAZI RENDET VÁGUNK ÉS A "MARADÉK TARLÓT, A GAZZAL EGYÜTT ÚGY BETÁRCSÁZZUK, HÍRMONDÓ SE MARADJON."
ISTEN, HAZA, CSALÁD FOGALMAINAK BETARTÁSÁVAL KÍVÁNJUK A NEMZETET A HELYES ÚTRA IRÁNYÍTANI.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN ÖNÖKNEK A LAJOSMIZSEI KISGAZDAPÁRT ÉS 

ENGELMANN JÓZSEF.  ÚGY LEGYEN !
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse