Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

HAZÁNK, EGOISTÁK TÁPTALAJA

2024-06-17
Adminisztrátor
52
Tisztelt Magyarok !
Mondják meg őszintén,hányszor kell még az elhamarkodott döntéseinkért vezekelnünk ? Miért nem meggondoltsággal, minden irányból történő átvilágítás után döntünk hazánk sorsát irányító személyekről?
Emlékeztetjük Önöket, Soros György hihetetlen előrelátó tervének kivitelezését szolgáló Orbán Viktorra és Gyurcsány Ferencre. Ők máig szolgálják Soros terveit. Szemrebbenés nélkül hatalmuk megtartásáért hazánkat az amerikai zsidó nagytőke kézére játszották. Magyarország, tőzsdei értékpapírrá avanzsálódott.
Nagyon jó lenne, ha a magyar társadalom tudomásul venné a TANÚ CÍMŰ FILM híres idézetét - elvtárs, egyszer majd mi is kérünk valamit. Soros Györgynek már nem kell kérni. Ő a kiválasztottakat utasítja.
És hol tartunk ma ? "ÁRAD A TISZA" ! Egyet véssenek a fejükbe! Az életünk során megtanultuk, hogy szemekből, arcok mimikai rezzenéséből, emberi megnyilvánulásokból, sokat lehet olvasni. Hogy ki mit mond, az csak bemagolás kérdése. Magyar kisgazdák nagyon reméljük, hogy Magyar Péter személyében nem egy új agresszív helytartónak adunk politikai felhatalmazást. Reméljük, feltehető rossz intézkedései után Ő nem fogja azt mondani - AKKOR ÖNÖK MIÉRT NEM CSINÁLTAK FORRADALMAT ?
Megjegyzésben ! Egy tény, magyar névvel visszaélni, nem lenne idomos.

ISTEN, HAZA, CSALÁD FOGALMAK EGY TÁRSADALOM ÉLETÉBEN SZENTÍRÁSOK. 
ÚGY LEGYEN !
     

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse