Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Háromszázezer ember értelmetlen halála

2024-01-01
Adminisztrátor
81
Elképzelhető, hogy nagyon sokak kilógnak azon emberek táborából, akik petárdákkal, mulatva "tisztelik meg" : UKRÁN, OROSZ, PALESZTIN, ZSIDÓ EMBERTÁRSAINK HALÁLÁT.
Vegyék már tudomásul, ezek az emberek értelmetlenül halnak meg. Édesanyák és apák gyerekeit hurcolják el erőszakkal GOLYÓFOGÓNAK, hogy bizonyos politikusok, vágyaik beteljesülésekor ELÉLVEZHESSENEK. Szarházi gyáva emberek, akik másokat küldenek a halálba, miközben ők "aranykanállal zabálják az orosz kaviárt". 
Ami mindennél még aljasabb, amikor egy harmadik, az USA uszítása miatt történik mindez. Zelenszkij tárgyalást elmulasztva gyilkoltatja az ukrán népet. Zelenszkij ereiben nem Ukrán eredetű vér folyik. Neki semmi sem drága. Egy tűnik mérvadónak, a Biden család ukrajnai vagyonának megtartása, további erősítése. Figyelmeztető ! A már idáig megtörtént világpolitikai háborús események mögött, mindig megtalálható volt az amerikai érdeket védelmező NATO, MIKÖZBEN ŐK, A TÖBBI NATO TAGÁLLAM BELEEGYEZÉSÉT AZ UKRÁN OROSZ KONFLIKTUST KÖVETŐEN NEM KÉRTÉK KI. 
BEZZEG, HA MAGYARORSZÁG HADSEREGE KEZDEMÉNYEZNE BÁRMILYEN FEGYVERES KONFLIKTUST, AZONNAL AMERIKAI BELEEGYEZÉS ÉS A TÖBBI NATO TAGÁLLAM BELEEGYEZÉSE KELLENE.
EMBEREK !!! Már megint, milyen egyoldalú szerződéses szarban vagyunk részes ??? 
Egy időszerű kérdés. Oroszország és Ukrajna mindketten független államok, tehát döntéseiket függetlenül hozzák meg. Látottak szerint, Zelenszkij -nek küldött fegyverek, NETÁN NEM A NATO TAGÁLLAMOKTÓL származik ? De,de, de !

IGEN NEM TISZTELT EURÓPAIAK !
MIÉRT NEM TÜNTETNEK, HOGY A HÁBORÚ BEFEJEZŐDJÖN ? MIÉRT NEM KÉNYSZERÍTIK POLITIKUSAIKAT, HOGY EMBER MÉSZÁRLÁS VÁDJÁNAK MEGALAPOZOTTSÁGÁRA HIVATKOZVA, ( MINT AZ JUGOSZLÁVIA MEGOSZTÁSÁNÁL történt ) HÁBORÚS BŰNELKÖVETÉS RÉSZESEKÉNT AZONNAL -
MONDJANAK LE ???
NEM ! ÖNÖK PETÁRDÁZNAK, RAKÉTÁZNAK ÉS MULATNAK, MINTHA SEMMI NEM TÖRTÉNNE. A NÉMET BIRODALMI JÁTSZMA, UGYAN ÍGY KEZDŐDÖTT. MI A KÜLÖNBSÉG 
 A HITLERI MÉSZÁRSZÉK ÉS ZELENSZKIJ ÁLTAL ESZKALÁLT HÁBORÚ KÖZÖTT ???
SEMMI ! 
EZENFELÜL AMI PISZOKUL ELSZOMORÍTÓ,  31.ÉN TÖRTÉNT MULATOZÁS. VALÓJÁBAN ÖNÖKNEK EGY SZÁL GYERTYÁT KELLETT VOLNA ELÉGETNI ÉS IMÁDKOZNI, HOGY EZ AZ ESZTELEN VÉRONTÁS MIELŐBB BEFEJEZŐDJÖN. NEM, BEÁLLTAK A SORBA - NEM TUDOM, NEM HALLOTTAM, NEM LÁTTAM !
ÖNÖK SZERINT, JÓL VAN EZ ÍGY ? KÉPZELJÉK EL, AMIKOR AZ ÖNÖK 28 ÉVES GYEREKE ESNE EL A HARCMEZŐN ÉS A SZOMSZÉDJUK ENNEK ÖRÖMÉRE MULATOZNI KEZDENE ? JÓL ESNE EZ ?
TOVÁBBIAKBAN NINCS MIT AZ ESEMÉNYEKHEZ HOZZÁFŰZNI .

L.K.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse