Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Háromlábú szék megingott

2023-01-09
Adminisztrátor
139
ÉBREDNI LÁTSZANAK HAZÁNK ÁLLAMPOLGÁRAI.
HIHETETLEN STABILNAK LÁTSZÓ "HÁROM LÁBON ÁLLÓ SZÉK" (FIDESZ, KDNP, MAGYARORSZÁGI CIGÁNY KISEBBSÉG ) TESTKEBEL BARÁTSÁGÁT PREZENTÁLÓ "SZÉKLÁBÁBÓL" A SZAVAZÓK EGY DARABOT LEVÁGTAK. 
A SZÉK BORULÁSA KEZDETÉT VETTE. MIT TETTEK A SZAVAZÓK ? FÜGGETLEN JELÖLTEKRE ADTÁK LE VOKSAIKAT. 
HOGYAN LEHETNE EZT A POLITIKAI ÁTGONDOLTSÁGOT BŐVÍTENI ?  A KÖVETKEZŐ HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSOKNÁL, SZAVAZZON A NÉP A FÜGGETLEN JELÖLTEKRE, AMI OLYAN KEZDETET JELENTENE HAZÁNKNAK, AMI VALÓBAN A HELYI KÖZÖSSÉGEK ÉRDEKEINEK MEGFELELŐEN TEVÉKENYKEDHETNE. 
AMENNYIBEN HAZÁNKBAN A VÁROSOK, MEGYEI KÖZPONTOK, KISTÉRSÉGEK, FALVAK POLGÁRMESTEREINEK, KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK TÖBBSÉGI AKARATÁVAL, FÜGGETLENÜL DÖNTHETNÉNEK, ÚGY AZ UNIÓS TÁMOGATÁSOK EGYENESEN EZEKNEK A TÉRSÉGEKNEK FEJLESZTÉSÉRE ÉRKEZNÉNEK MEG, A FELHASZNÁLÓK KÖZVETLEN AZ ÖNKORMÁNYZATOK LENNÉNEK, AKKOR A FIDESZ-KDNP KEZÉBŐL A DÖNTÉS JOGA KIESNE. A PÁRT KÖZELI MUTYIZÁS MEGSZŰNNE.
MEGNYERT PÁLYÁZATOK ESETÉBEN A 20%-OS VISSZAOSZTÁS IS ÉRVÉNYÉT VESZTENÉ. ORSZÁGUNKBAN ÉRKEZETT EU-S PÉNZEK TÉNYLEGESEN ARRA KERÜLNÉNEK FELHASZNÁLÁSRA, AMIRŐL A PÁLYÁZAT SZÓL. A MUNKÁK FOLYAMATÁT, MAGUK AZ ÁLLAMPOLGÁROK ELLENŐRIZHETNÉK.

JÖVŐÉVI VÁLASZTÁSIG VAN MÉG IDŐ. KARIZMATIKUS SZEMÉLYEK VÁLLALJÁK FEL, HOGY FÜGGETLEN JELÖLTEK CSOPORTJÁT FELÁLLÍTVA SAJÁT KÖZÖSSÉGÜKNEK BIZTOSÍTHATJÁK  A VÁRVA VÁRT ELLENPÓLUST.  AMENNYIBEN HAZÁNKBAN A FÜGGETLENEK KÉTHARMADOS TÖBBSÉGET SZEREZNÉNEK, LEHETŐSÉGÜK NYÍLNA, HOGY A KORMÁNY MOZGÁSKÖRÉT SZŰKÍTSÉK.
GONDOLJANAK BELE, HA NEM A HATALOM OSZTANÁ SZÉT AZ EU-S PÉNZEKET, AKKOR KÉNYSZERHELYZETBE KERÜLNÉNEK ÉS E- MIATT AZ IDÁIG IS ELVETT ÖNKORMÁNYZATI HATÁSKÖRÖKET KÉNYTELENEK LENNÉNEK VISSZAADNI, TOVÁBBI BŐVÍTÉST ENGEDÉLYEZNI.
HIGGYÉK EL, A FIDESZ-KDNP TÚL IS VAN ÉLET !

ISTEN ÁLDJA ÖNÖKET! BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN ENGELMANN JÓZSEF 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse