Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Harmadik világháború kapujában

2023-01-25
Adminisztrátor
150
MIRŐL SZÓL EZ A HÁBORÚ ? A VILÁG PÉNZÜGYI HATALMAT GYAKORLÓI MEGBUKTAK. A DOLLÁR ELÉRTÉKTELENEDETT, FEDEZET HIÁNYA TELJES KILÁTÁSTALANSÁGOT SZÜLT. A TŐZSDEI KRACH MOST NAGYOBB DURRANÁS LESZ, MINT 1929 VOLT. A VILÁG GAZDASÁGA, POLITIKAI INDÍTTATÁSA OLYAN MÉRTÉKŰ ANARCHIÁBA DÖNTÖTTE AZ ÉRINTETTEKET, A KARMESTERI PÁLCA ELTÖRT, KEZÜKBŐL KIESETT, AMI MIATT OROSZORSZÁG ELLENI NYÍLT HÁBORÚBAN LÁTJÁK A MEGOLDÁST.
MÁIG ESZKALÁLT HELYZETET A FÜGGETLEN KISGAZDÁK ELUTASÍTJÁK ÉS FELSZÓLÍTJÁK A MAGYAR KORMÁNYT, ORSZÁGUNK FÜGGETLENSÉGÉÉRT ÁLLJANAK KI, ELŐZZÉK MEG, HOGY ROSSZ DÖNTÉS MÉG VÉLETLENÜL SE SZÜLETHESSEN. EGYETLEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR SEM FELELŐS A KIALAKULT HELYZETÉRT. AKIK TANKOKKAL AKARNAK A BÉKÉÉRT KÜZDENI, AZOK VISELJÉK A FELELŐSSÉGET.
OROSZORSZÁGNAK AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAIVAL SZEMBEN SEMMILYEN TERÜLETI KÖVETELÉSE NINCSEN. EVVEL SZEMBEN ÉPPEN AMIT AZ UNIÓ TESZ, HOGY FEGYVEREKKEL TÁMOGATJA UKRAJNÁT, EGY ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ ÖNTÖRVÉNYŰ EMBER ÁLTALI VEZETŐT, AKIT A NEMZETKÖZI, LÁSD. AMERIKAI PÉNZHATALOM TÁMOGAT, OTT KELL A FELELŐST KERESNI. EZ EBBEN A FELÁLLÁSBAN
JOGTALAN BEAVATKOZÁS, AMI A NEMZETKÖZI MEGÁLLAPODÁSOKAT SÉRTI. A JALTAI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTATLAN ÁLLAPOTÁBAN RENDELKEZIK EURÓPA FELOSZTÁSÁRÓL, TEHÁT A MAI TÖRTÉNÉSEK (TANKOK ) MEGNYITJÁK A III. VILÁGHÁBORÚ KAPUIT. AMENNYIBEN AZ OROSZT NAGYOBB PRESSZIÓ ALÁ HELYEZIK, KÍNA IS KÉNYTELEN LESZ BEAVATKOZNI, MIVEL ŐK IS TARTANAK AZ AMERIKAI TÉRHÓDÍTÁSTÓL. AMIT EZ MEGTÖRTÉNIK, AZ ÉSZAK- AMERIKAI KONTINENS ELTŰNIK A VILÁG TÉRKÉPÉRŐL.
EGY GYERMETEG KISEBBSÉGI  VITÁBÓL AZ ELMEHÁBORODOTTAK VILÁGÉGÉST ESZKALÁLTAK. NORMÁLISAK EZEK AZ EMBEREK ?
A MAGYAR KORMÁNYNAK LEVÉLBEN KELL AZ UKRÁN ELNÖKÖT FELSZÓLÍTANI, AZ UKRAJNÁBAN ÉLŐ MAGYAR KISEBBSÉGET NE VIGYÉK EL ERŐSZAKKAL AZ ELSŐ VONALBA.
A FÜGGETLEN KISGAZDÁK MEGKÖVETELIK A MAGYAR KORMÁNYTÓL, HOGY MIELŐBB KEZDEMÉNYEZZÉK EGY NÉPSZAVAZÁS KIÍRÁSÁT, AMI KÉT FOGALMAT KELL TARTALMAZZON.  AKARNAK HÁBORÚT A MAGYAROK, VAGY NEM AKARNAK HÁBORÚT. KÉT EGYSZERŰ KÉRDÉS.
SOK HÍGÍTOTT DUMÁNAK NEM KELL A SZAVAZÓ ÍVEN LEGYEN, MERT AZ FÉLREÉRTÉSHEZ VEZETHET. SIKERES MUNKÁT KÍVÁNUNK.
ISTEN ÓVJA HAZÁNKAT, A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT. 

BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET !    

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse