Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Halkszavú karácsony

0000-00-00
Adminisztrátor
364
Amit főztünk, most került terítékre? A FEKETE LEVES ? Mi lehet az alapanyaga? Netalán nem az emberi gyarlóság, meg a politikai mocsok együttesen? Miért van az, hogy a telhetetlenségünk gátlástalanságát képtelenek vagyunk korlátok közé helyezni? Hangosan harsogjuk, nincs szebb a nagy családnál, miközben az "okos telefon, az okos TV, okos mocskos világ árnyékában, magunkat is belehajtjuk ebbe az őrületbe, miközben megbetegszünk és idő előtt elpusztulunk. Amikor ebben az ördögi körbe belépünk nem mérlegeljük,a valódi élet szépségét, csak a látszati társadalmi feltételeknek akarunk megfelelni. Mit jelentsen ez?
-nekem szebb, nagyobb házam van
- a mi autónk nagyobb, mint a szomszédé
- nekünk telik egy nyaralóra
- mi nem a Balatonon nyaralunk, nekünk telik horvátországi nyaralásra
- nekünk telik két vitorlásra
- nekünk telik  franciaországi sí szabadságra
Valójában amit nem mérlegelünk, - az élet útjai kifürkészhetetlenek. A sí baleset, vagy egy családi krízis és oda a vagyon, oda van az élet munkája és mi marad hátra, -JOBBIK ESETBE A TOLÓSZÉK, DE KÖNNYEN KERÜLHETÜNK UTCÁRA, VAGY AZ URNÁBA.  
MEGÉRI?
Egyszerűen azt nem értem, miért nem veszünk példát nagyszüleinkről, akik online nélkül is tudta gyerek nemzeni, mert nagyapám és nagyanyám, valóban szerették egymást. Hét gyereket neveltek fel és iskoláztatták őket. Tisztességes embereket adtak a magyar társadalomnak.
MÁRA MINDEN MEGVÁLTOZOTT.
- a fiatalok kései időpontban akarnak családot alapítani
- a hölgyek 14 éves kortól fogamzás gátlót szednek, genetikailag befolyásolják a szervezetüket
- az élelmiszerünk génmódosított termékekből készül
- napi adagolásban a brutális stressz
- szennyezett légkör
és sorolhatnánk, miért is fordul elő ma, hogy a koraszülöttek, génhibás csecsemők, betegen születettek száma drasztikusan emelkedik? Az emberiség menthetetlen???
KARÁCSONY?
Egy nap az évből. Álláspontom szerint a 364 napban kellene egymást szeretnünk, tisztelnünk és éppen azon az egy napon kellene kiterítenünk a kártyákat. ÉLJÜNK BÉKÉBEN, SZERETETBEN. NE HAGYJUK, HOGY A POLITIKAI MOCSOK FELZABÁLJA LELKÜNKET.
Ne haragudjanak, de a ma kialakult helyzetre utalva, a rengeteg szegény embert látva, NE KÍVÁNJAK BOLDOG KARÁCSONYT, MERT AZ KÉPMUTATÁS LENNE.
Számomra, am blokk, úgy összességében a tehetetlenség a "számadó". Minden esetben nekem, - Isten, Haza, Család fogalmai maradtak karácsonyra, amit követendőnek tartok. Önöknek is ezt javallom. Isten Önökkel. Engelmann József


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse