Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Hála a német PARASZTSÁGNAK

2024-01-10
Adminisztrátor
86
HÁLA ISTENNEK,HOGY A NÉMET PARASZTSÁG, FUVAROZÁSI VÁLLALKOZÓK, VASÚT ÉRDEKELTSÉGEK EGYÜTTES ÖSSZEFOGÁSÁVAL, ORSZÁGOS DEMONSTRÁCIÓT FOLYTATNAK, HOGY MEGVÉDJÉK EURÓPÁT AZ UKRÁN GÉN KEZELT ALAPANYAGOKBÓL ELŐÁLLÍTOTT ÉLELMISZER DÖMPINGTŐL. 
SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT, HOGY ÉPPEN A MAGYAR KORMÁNY NEM TÁMOGATJA A NÉMET PARASZTSÁG DEMONSTRÁCIÓJÁT, MIKÖZBEN  KÖVETELÉSEIKBEN ÉPPEN EURÓPA ÉS TÖBBI ORSZÁGÁNAK ÉRDEKEIT IS VÉDIK.
AMENNYIBEN A BRÜSSZELI ELMEHÁBORODOTTAK GYŐZNÉNEK ÉS A NÉMET PARASZTSÁG TÜNTETÉSE NEM VEZETNE SIKERRE, AKKOR A MAGYAR PARASZTSÁG SZÁMÁRA IS TERÍTETT ASZTALON SZERVÍROZZÁK A "FEKETE LEVEST". NAGY ISTVÁN, MEZŐGAZDASÁGI MINISZTER TV KÉPERNYŐKÖN TETT JELENÉSÉBEN, AZ ÜGGYEL KAPCSOLATBAN MEGÁLLAPÍT, DE ÉRDEMBEN NEM TÖRTÉNNEK SEMMI.
T. ORBÁN VIKTOR ÚR !!!
AMENNYIBEN ÖN NEM SZÍNJÁTÉKOT ŰZ, AZONNAL ÁLLJON A NÉMET PARASZTSÁG KÖVETELÉSEI MELLÉ. HIGGYE EL,  KÖVETKEZŐ VÁLASZTÁSON, TALÁN A MAGYAR PARASZTSÁG JÓHISZEMŰSÉGÉT ÚJRA ÉLVEZHETNÉ. EMBER ! TISZTA KÁRTYÁKKAL KELL JÁTSSZ, MERT HA NEM, LENGYELORSZÁG JELEN ESEMÉNYEI, TITEKET IS KÖNNYEN ÉRINTHET.

A Független Kisgazdapárt, magától érthetően, a német parasztság követelései mellet teszi le a voksát és ezúton kívánunk sok sikert a demonstrálóknak, a németországi parasztságnak. Sok sikert, jó egészséget és kitartást kívánunk munkájukhoz. AZ IGAZSÁGNAK GYŐZNIE KELL !!! 
MIT FEUENDLICEN GRÜßEN ungarischen Kleinwiert Partei

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse