Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Háborúval fenyegető bukott politikusok

2024-04-12
Adminisztrátor
129
Tisztelt Magyar Honfitársaink !
A Fidesz-KDNP pártpropagandájában,-  az ukrán orosz háborút, - mint a magyar társadalomra néző fenyegetettséget, kiemelten helyezi első helyére. Minden esetre tudniuk kell, a társadalmi megfélemlítéssel elért választási eredmény relevanciája, nem egyeztethető össze - a magyar alaptörvényben foglalt -  minden befolyástól mentes szavazói állásfoglalás eredményével. A Fidesz-KDNP ezt a háborút, saját előnyének kovácsa címen használja fel. A választási sikerük kimenetelét, a nemzet hiszékenységét felhasználva akarják elérni.
A Fidesz-KDNP kényszerhelyzetbe sodorta hazánk gazdaságát. Havi szinten, több száz kis és középvállalkozó hagy fel vállalkozásával. Az agráriumban a parasztság máig nem kapta meg a juttatásait. A kormány által visszatartott támogatási pénzek, a magyar parasztság számára nem segélyek, hanem kötelező EU.-s pénzek. Az utólagos kifizetések értéke, csak tapaszok a sebre. Ilyen létbizonytalanságban, nem lehet gazdaságot fenntartani.
Varga Mihály miniszter, a legutolsó kormánybeszámolójában beismerte, - országunk nagyberuházásait le kellett állítani, forráshiány miatt. Ezt még el lehet fogadni, de, hogy az őszi amerikai elnökválasztásnak mi köze van a magyar jövőévi költségvetéséhez, az nyílt titok. Lehet, hogy valóban tőzsdei tárgy lett Magyarország ? Minden esetre jó lenne, ha a Fidesz tiszta vizet öntene a társadalom poharába és ne riogatással, háborús megfélemlítés árán akarjanak népnevelők lenni, választást nyerni. 
Remélhetően ezt a hazát, máig MAGYAR KÖZTÁRSASÁGNAK JEGYZIK A VILÁG TÉRKÉPÉN.
K.L.   
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse