Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Háború is csak egy buli

2022-08-11
Adminisztrátor
203
POLITIKAI AKARATTAL EGY TÁRSADALOM OLYAN MÉLYSÉGIG MEGOSZTHATÓ, AMINEK EGYÉRTELMŰ NYERTESE, KIZÁRÓLAG EGY SZŰKEBB HŰBÉRESI RÉTEG LESZ.
EZ TÖRTÉNIK MEG MA, AMINEK ÁTFOGÓN, A MARADÉK TÁRSADALMI RÉTEG ISSZA MEG A LEVÉT.
LÁTOTTAK ALAPJÁN, AZ IFJÚSÁGUNK NEM ÉRZI A RÁJUK LESELKEDŐ ELNYOMÁS VESZÉLYÉT, MIVEL AMEDDIG NÉMI GARAST A SZÜLŐKTŐL, NAGYSZÜLŐKTŐL KI LEHET PRÉSELNI, HOGY BULIRA LEGYEN, AZT GONDOLJÁK ADDIG BAJ NINCSEN.

ISKOLAI OKTATÓK, NAGYSZÜLŐK, SZÜLŐK FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN, MIVEL AZ IDÁIGI  TÖRTÉNELMI SZENNYESÜNKRŐL FIATALJAINKAT NEM VILÁGOSÍTJÁK FEL.
Idősebb korosztály kötelessége lenne fiataljainkkal megértetni, MI MÁR ÁTESTÜNK HOLMI POLITIKAI BŰNCSELEKMÉNYEK MEGTAPASZTALÁSÁBAN, AMIT NEKTEK NEM KELLENE MEGÉLNI, TEHÁT AZ ÉLET ELŐTTETEK VAN. 
NEKTEK KELL KIHARCOLNI, HOGY JÖVŐTÖKRE TERVEZETT CSALÁDOTOK, STABILITÁSBAN, BÉKÉBEN ÉLJEN.
70-80 ÉVES NAGYSZÜLEITEKNEK CSAK MÚLTJUK VAN, MI MÁR MEGETTÜK A KENYERÜNK JAVÁT, DE A TI TOVÁBBI SORSOTOKRÓL NEKTEK KELL GONDOSKODNI.
FIGYELMEZTETÉSEKET HALLJÁTOK, AZT NEM AZÉRT TESZIK AZ ÖREGEK, HOGY CSESZEGESSENEK, HANEM AZOKON A HIBÁKON, AMIN ÉPPEN MI ÁTMENTÜNK, AZT TI NE KÖVESSÉTEK EL.

VIGYÁZZATOK ! "AHOL A POLITIKA KEZDŐDIK, OTT VAN A TISZTESSÉG VÉGE".
MINT AZT LÁTHATJÁTOK, UKRAJNÁBAN EGY ELMEHÁBORODOTTNAK SEMMI SEM DRÁGA, 40 MILLIÓ EMBERT ÁLDOZ BE AZ AMERIKAI AGRESSZOROKNAK. UKRAJNA 27 % -ÁT BIRTOKOLJÁK AMERIKAI "GÉNJEIKBEN MEGEGYEZŐ KISTESTVÉREK."
AZ ÍRÁSUNK CÍMÉHEZ VISSZAKANYARODVA : HÁBORÚ, NEM BULI ! AHOL EMBERÉLETEK ESNEK POLITIKUSOK ÁLDOZATÁUL, AZT JOGI MEGFOGALMAZÁSBAN, HÁBORÚS BŰNÖSSÉGNEK NEVEZIK.
HÁBORÚRA VALÓ USZÍTÁS, RÁBÍRÁS BŰNCSELEKMÉNY.

KISGAZDÁK
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse