Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

Gyilkosságra való felbujtást, a ...

2023-09-06
Adminisztrátor
103
A bevezetőkben taglaltuk, mit is jelent, amikor valaki a másik ember társait gyilkosság elkövetésére készteti, buzdítja, vagy csak felindultságból nyilvános helyen - öld meg - felszólító mondatocska hagyja el a száját. Ezt az ember ellenes cselekedetet az ügyészség éppen elegendőnek találja, hogy az elkövetőt, vagy csak a felbujtót, bírósági fázisba adja át és eljárást folytassanak le. A büntethetőségi fázis még komolyabban megfejelendő, amikor a felbujtás, tömeges gyilkosságra utal.
TÉRJÜNK A TÁRGYRA !
SZOMSZÉDUNKBAN ZAJLÓ DRÁMAI ESEMÉNYEK ELŐZMÉNYE ESZKALÁLTA, HOGY MÁRA, KÖZEL FÉLMILLIÓ ÁLDOZATA VAN AZ UKRÁN OROSZ KONFLIKTUSNAK.
KÜLSŐLEG, EZ KÉT FÜGGETLEN ORSZÁG BELÜGYE LENNE, DE AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKE ÉS CSALÁDTAGJÁNAK GAZDASÁGÉRDEKELTSÉGE MEGBONYOLÍTOTTA AZ ESEMÉNYEK FOLYAMATÁT ÉS MINT FELBUJTÓK LÉPTEK A SZÍNRE.
SZERENCSÉJÜKRE UKRAJNÁBAN A KORRUPCIÓ NEM ISMERETLEN. ENNEK HATÁSÁRA, EGÉSZEN A PARLAMENTIG NYÚLT BIDEN KEZE, AHOL IGAZ EGY ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ VEZETŐVEL SZÓT ÉRTVE INDÍTOTTAK GYILKOSSÁGRA VALÓ RÁBÍRÁST, HOGY HÁBORÚS KONFLIKTUS JÖHESSEN LÉTRE OROSZORSZÁG ELLEN. 
ELŐZMÉNYBEN A PROVOKÁCIÓT, AZ UKRAJNÁBAN ÉLŐ OROSZ AJKÚAK ELLEHETETLENÍTÉSÉVEL, LEGYILKOLÁSÁVAL KEZDTÉK, AMIT PUTYIN ÚR MEGTORLÁSSAL DÍJAZTA, DE MIELŐTT FEGYVERES KONFLIKTUS KEZDŐDÖTT VOLNA, AJÁNLATOT TETT ZELENSZKIJNEK, EGY BÉKÉS TÁRGYALÁS MEGTÉTELÉRE. EZT ZELENSZKIJ ELUTASÍTOTTA. VÉLETLEN ? NEM ! BIDEN ÉRDEKE VOLT A HÁBORÚ. KÖZISMERTEN, AZ EURÓPAI UNIÓ VEZÉRKARÁT BIDEN MEGZSAROLTA, AKIK SZINTÉN BEÁLLTAK A GYILKOSSÁGRA VALÓ FELBUJTÓK TÁBORÁBA.
ÖSSZEGEZVE A TÖRTÉNTEKET, MEGDÖBBENTŐ, HOGY A XXI. SZÁZADBAN ILYEN EMBERELLENES CSELEKEDET MEGTÖRTÉNHET. 
ITT NINCS MESE. A BŰNÖSÖKET, A TÁRSADALMAKBAN FELÁLLÍTOTT NÉPBÍRÓSÁGNAK KELL ELÍTÉLNI. NEM KELL AZ ÜGYÉSZSÉGEKRE, BÍRÓSÁGOKRA HAGYATKOZNI. AZ EGYENES ÚT, MINDIG A LEGRÖVIDEBB. 
VISSZA KELL HOZNI : "SZEMET SZEMÉRT, FOGAT, FOGÉRT" ELVET. EBBEN A SZENNYES VILÁGBAN, MIKÉNT LEHETSÉGES, HOGY EGYKÉT ELMEHÁBORODOTT EMBER, SZÁZMILLIÓK ÉLETÉVEL JÁTSZANAK, MIKÖZBEN HAJUK SZÁLA SEM GÖRBÜL. 
ESETÜKBEN LEVONHATÓ KONZEKVENCIA. ITT NINCS MESE, ITT  AZ ÁTLAG EMBEREKNEK KELL A VÁLTOZÁS ELSŐ LÉPÉSEIT MEGTENNI.
A JÖVŐRE TEKINTETTEL, AZ EMBERISÉGNEK KELL NYITOTT SZEMMEL JÁRNI ÉS ÉPP ELMÉVEL ÍTÉLKEZNIE.
FELTÉTELEZHETŐEN HÁBORÚ ELLENES TÜNTETÉSEKKEL LEHET EREDMÉNYT ELÉRNI. GONDOLKODJANAK EL EZEKEN A SOROKON.
BÉKÉT EURÓPÁNAK, UKRAJNÁNAK, OROSZORSZÁGNAK ÉS A VILÁG MINDEN ORSZÁGÁNAK.
ISTEN ÁLDJA MEG MINDNYÁJUKAT !

J.E.       

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse