Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Gulyás Gergely kisgazda lett

2023-03-15
Adminisztrátor
150
Miért szükséges megemlíteni Gulyás Gergely beszédének tartalmából elhangzott ISTEN, HAZA, CSALÁD -OT ? Mert ...
Tisztelt Honfitársainknak tudniuk kell, ez a hármas jelszó, 1908 tól a Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt alkotmányában megfogalmazottan, bírósági bejegyzésben elfogadott.
Ami az arcátlanság netovábbja, hogy éppen a kisgazdapártot megsemmisítő Fidesz, -már nem elsőre, - nagy intenzitással alkalmazzák a kisgazda szlogeneket.   
Olyan furcsa világot élünk, még az is feltételezhető, hogy Gulyás úr megtévedt és belépett a kisgazdák táborába ?
Amennyiben ez így folytatódik, a végén még Orbán Viktor is kisgazda lesz?
Politikai előzmény során, sokan, pld. azt sem tudják, Antal József volt miniszterelnök édesapja kisgazda volt, aminek tradicionális folytatására Antal József akart a Független Kisgazdapárt elnöke lenni. Keményen szembehelyezkedett Torgyánnal. Antal tudta Torgyánról, hogy kicsoda és megpróbálta rábírni, hogy lépjen vissza és helyét adja át Antal Józsefnek. Ez ebben a felállásban nem jött össze, miután az MDF elnöke lett. A választáson, az MDF színében lett miniszterelnök.
Ami a Gulyás Gergely esetében sántít, hogy most a torgyáni szindróma nem hivatkozási alap.
EMLÉKEK !
A FERENCVÁROSI TORNA- KLUB MAGYARORSZÁGOT , MINT HAZÁNK  LEGNEMZETIBB KLUBJÁT FÉMJELEZTE. SPORTOLÓIK EREIKBEN, A NEMZET ÖSSZESSÉGÉT FÉMJELZŐ VÉRCSOPORT TALÁLTATOTT. KIEMELT BÜSZKESÉG TÖLTÖTTE EL AZOKAT, AKIK FERENCVÁROSI MEZT MAGUKRA HÚZHATTÁK. 
MÁRA, MINDEN MEGVÁLTOZOTT. A FIDESZ SAJÁT LIBERÁLIS MÚLTJÁT NEM ELFELEDVE, A MEGMÁSÍTHATATLAN ESZMEISÉGÜKET, FERENCVÁROS LABDARÚGÓ CSAPATÁRA RÁERŐLTETIK. KUBATOV GÁBOR (FIDESZ) NAGY ELŐSZERETETTEL HAJTJA VÉGHEZ A RÁBÍZOTT FELADATOKAT.
AZ UTOLSÓ NEMZETKÖZI MÉRKŐZÉSEN, HA NEM ZÖLD- FEHÉR MEZBEN JÁTSZOTT VOLNA A FRADI, VALÓJÁBAN AZT HITTEM VOLNA, EZ A CSAPAT MÁS ORSZÁG CSAPATA, NEM IS MAGYAR.
EMLÉKEZNEK ÖNÖK, HOGY KORÁBBAN A FRADI, A MEZŐGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM FINANSZÍROZÁSÁBAN JÁTSZHATOTT ? TORGYÁN JÓZSEF ELNÖKLETE ALATT, CSAK MAGYAROK RÚGTÁK A BŐRT. ABBAN AZ IDŐBEN A NEMZETI BAJNOKSÁG, VALÓBAN A NEMZET FIAINAK JÁTÉKÁRA LETT ALAPÍTVA.
HOGYAN KANYARODTUNK EL GULYÁS GERGELY- TŐL A FRADIIG. MINDEN TERÜLETEN, AHOL A FÜGGETLEN KISGAZDÁK POZICIONÁLTAK, AZT A FIDESZ, SAJÁT DICSÉRETÉRE, TÖMJÉNEZÉSÉRE, ELKOMMUNIZÁLTA.
KISGAZDA LELKÜLETŰEK SZÁMÁRA ÉRTHETETLEN, HOL VAN MA,  A FRADI NEMZETI ÉRZELEMMEL TÖLTÖTT KEMÉNY MAG. NETALÁN ŐK IS BEÁLLTAK A LIBERÁLIS FIDESZ SORÁBA.
MINDET ÖSSZEFOGLALVA : ZSOLDOSOKKAL NEMZET ÉRDEKET KÉPVISELŐ HÁBORÚT NYERNI NEM LEHETETT. 
ISTEN ÁLDJON MINDEN NEMZETBEN GONDOLKODÓT.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁNNAK ÖNÖKNEK A MÉG REGNÁLÓ KISGAZDÁK.  
        
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse