Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Gének harca

2021-11-25
Adminisztrátor
276
Az emberiség történelmében kialakult genetikai térkép az elmúlt század derekáig zöld besorolást élvezett.
Háborúk, különböző betegségek tizedelték meg az emberiséget, tehát a későbbiekben végbement idézőjeles faji keveredés adott zöld utat, hogy két egyed sejtjeinek összességéből egy harmadik jöhessen létre, ami nem ütközött az életfeltételekkel. 
Tudománytól érintetlen emberiség tudta, ismerte "Ádám és Éva" történetét, "állati ösztöneire" hallgatva, évezredes működésében tovább szaporodott.
Kivételes korszakokban születendő utódok többsége, valamilyen betegségre utalóan korán elhunytak, de genetikailag erősök fajfenntartása, sérthetetlen maradt, hosszú életet tudtak magukénak.
Semmelweis Ignác úttörője volt, hogy a gyermekágyi láz ne szedhesse áldozatait. Ami még mindig aggályos volt, a vagyon családba maradása miatt sokak saját testvéreikkel, unokatestvéreikkel házasodtak, nemzettek, aminek következményei megpecsételték a gének jó irányú működését.
Százezreivel születtek torz, életképtelen csecsemők.
Az első indítéka a kialakult vérfertőzések adott volt. Az 1950 -es években, az USA-ban felerősödő emancipáció miatt kialakult helyzet végkép rányomta a bélyegét az emberiség torzulására.
Európában teret nyert antibébi tabletták, nők nemi vágyuk felszabadultságán át az addigi gátlástalanságot feloldotta.
Mára a női nemben, ötödik generáció hordozza magában a génekkel történő beavatkozás nyomait és a felhalmozott "időzített bomba" 2019-re széleskörű "robbanást idézett elő. Az idézőjeles egészséges genetikai összetevőket még jobban gyengítette a tudomány által fejlesztett HIBRID, génjeikben módosított élelmiszerek, amiket az emberi szervezet nem ismert fel, tehát nem szívódtak fel, nem raktározódtak. A tudomány, lásd : gyógyszeripar a orvostudománnyal karöltve, meggyőzték a politikusokat, - amit ők tesznek, nem más, mint az emberiség jövője érdekében foganatosított folyamat.
Ebben a harcban, ugyanis itt komoly érdekek ütköztetnek, MAGA AZ EMBERISÉG LETT AZ ÁLDOZAT.
MÁRA BEBIZONYOSODOTT, A COVID-19 EGY STRATÉGIAI FEGYVER.
Minden magyarázkodásba torkollik, de a végeredmény egyhangúan ZSAROLHATÓSÁGRA UTALÓ.
Feltételezhetően a  Covid-19 vírus máig történő jelene, nem hasonlítható össze a fegyvertelen migránsok  honfoglalásával ? Vagy még is ?
Tények nem hazudnak. A világ politikai, gazdasági, tudományt képviselői FEJE FELETT ÖSSZEZÁRT HAZUGSÁGOK KIVÁLTOTTÁK, HOGY  ISTEN OSTORA RÁJUK SEM LESZ KÍMÉLETES.
Maga az a tény, hogy amúgy is legyengített immunrendszerrel rendelkezők, megkapják oltásukat, avval azt a lehetőséget is kizárják, hogy a szervezet maga kezdjen megerősödni, mivel bizonyos intervallumokban várja az újraoltást. Ez éppen olyan jelenség, - AZ EMBEREKTŐL SEGÉLYEKEN ÁT ELVETTÉK A MUNKA SZERETETÉT, AZ EMBERRÉ VÁLÁS ALAPFELTÉTELÉT és lám, azonnal a segélyekre várnak, nem is akarnak munkába állni. AZ EMBERI SZERVEZET ÉPPEN ILYEN MÓDON MŰKÖDIK. Megkapom az évenkénti oltást, MI A SZARNAK TERMELJEK VÉDELMI GÉNEKET ?
Ennek lesz egy óriási visszalépő emberirtásra utaló jelensége, amikor azt mondják egyes embercsoportok, MOST AZOKAT NEM OLTJUK BE, AKIKET NEM AKARUNK EZEN A BOLYGÓN TOVÁBB?
Az első egyszeri influenza, megfázás, elviszi őket. AZ ELŐRE PROGRAMOZOTT FEGYVER ÚGY KEZD MŰKÖDNI,
NEM LESZ BIZONYÍTHATÓ A FELELŐSÖK SZEMÉLYE. FEGYVERROPOGÁS NÉLKÜL MEGFELEZIK AZ EMBERISÉGET. 
Pánikkeltés hatása párosulva a hiszékenységgel, IDŐZÍTETT BOMBA. ISTEN ÓVJON MINDEN GONDOLKODÓT !!!             

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse