Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Gazdaság - Pénzügy - Hitel

2021-01-05
Adminisztrátor
407
Egy ország stabilitását, gazdasági mutatókban mérik, ezenfelül lakosságának jóléti mércéjét statisztikában jegyzik. Ezeknek az adatoknak, természetesen a valós képet kell a társadalom elé tárni, hogy mindenki tudja,hogyan áll a társadalom szénája. Ezt, sajnos a mindenkori politikai hatalom nem mindig valós képben vázolja a NÉPE számára. Itt kezdődik a megtévesztés, ami  bizalmatlanságot ébreszt.
Valójában Magyarország gazdaságának instabilitását avval érték el, hogy 50 év alatt termelt  ipari javainkat, munkahelyeket megszüntették, holmi bagóért nyugati nagytőkének játszották át.
Az első lépésben a keleti országok iparát kellett megszünteti, hogy a kapitalista ne találjon konkurenciára.
Ezt a húzást, bizonyos pénzéhes magyarnak mondott hazaárulókkal sikerült véghezvinni.
TÁRSADALMUNK GYARMATTÁ AVANZSÁLÓDOTT.
Az elmúlt 30 év alatt országunkkal, benn a politikai helytartókkal is úgy bántak, mint valami kiéheztetett birkákkal, csak is a pénzt lebegtették szemük előtt. Sajnos nagyon sokan ráharaptak. Politikusaink a hatalmi gyönyörben úszva, dúskálva a javakban, nem vették figyelembe a magyar társadalom lecsúszását.
Mára eljutottunk oda, hogy a magyar gazdaságot 70%-ban külföldi tőkések működtetik, ezek megteremtésében a magyar kormány is milliárdokkal beszállt, mindezt a munkahely teremtésre hivatkozásul. Valójában a magyar adófizetők pénzéből. Fura helyzet alakulhat ki. Netalán  ezek a tőkések  kivonulnak, SE PÉNZ, SE POSZTÓ? Itt maradunk meztelen seggel? "Erre a zsebkendőre kössenek csomót," tisztelt Fidesz - KDNP titánok".
Országunk stabilitását  csak produktív, értéket képző termeléssel, termékek értékesítésével  lehet helyre állítani. Mindennemű csúsztatott pénzügyi tranzakcióval nem. Hogyan képzelik? Szemfényvesztéssel országot irányítani ?
A kisgazdapárt mindig is vallotta, - gazdasági erőviszonyokban helyén kell kezelni a kézzel fogható termelést, valamint az ehhez kapcsolódó adminisztráció mértékét. Társadalmunkban a politikai hatalom, fordítottan ül a lovon, mivel a szakmunkát másodlagosan kezeli, kezelte. "Tanuljon mindenki" jeligével, az egyetemet végzettek, mint túlkvalifikáltak, az istenért sem akarnak számukra nem megfelelő  munkakörben elhelyezkedni. Büdös a kézi munka.
Közismert, a taníttatásukat : állam, szülők, adófizetők pénzén tették. Végezetül elhagyják az országot. Már másnap, valami nyugati cégnél dolgoznak. Ezek a szarházi tőkések ingyen és bérmentve jutnak tudásalapú fiatal: mérnökökhöz,kutatókhoz,informatikusokhoz, orvosokhoz, stb. Koronavírus ? Amerikában élő magyar származású hölgy a vírus elleni infung feltalálója. Orbán Viktor büszkén említette meg a hölgy nevét,  bakizott. Érdemes lenne ezt is vizsgálni, - miért hagyta el országunkat ez a kutató ? Ezt valamiféle emberkereskedelmi kiutalásnak vehetjük, mert a magyar állam nem gondoskodott munkahelyekről. Amint látjuk, a magyar gazdaság teljes mértékben instabil, sebezhető, zsarolható.
Pénzügyi témát vizsgálva, isten tudja kik hazudnak és mekkorát, mivel éppen a ma reggeli híradásban hangzott el -2, 7 millió magyar ember élvezi a banki jelzálog  negatív vonzatát. Kormányunk 2020-ban több államkötvényt dobott piacra és azt harsogták - végre, magyarok viselik az állami adósságot.
Tisztelt Kormány !
Számszaki hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis, ha magyaroknak 2,7 millió eladósodott polgára van, az azt jelenti, majd minden magyar család érintett, akkor ki is vehettek államkötvényt ??? Talán egynéhány visszaosztó haver ?
Tisztelt Honfitársaim!
Ezúton kérem honfitársaimat, vegyék visszafogottabbra vágyálmaikat. A konzum őrületet velejáróit, banki hitelfelvételeket  helyezzék háttérbe. Ne tegyék ki magukat a zsarolásnak. Az élet csodálatos tud lenni, ha a terhek nem jelentkeznek be a családjaik életébe. Szeressék egymást, "kacsa lábon forgó vár" nélkül is élet az élet.
Hitében hű kisgazda mondom, -ne féljenek vidékre költözni. A szabadságot ne a nagyvárosok mocskában keressék. Azt HAGYJÁK MEG A pénzt imádóknak. Drága Nagypapám elmondta - tudod kis unokám, volt itt már olyan világ, hogy amikor a gyárban megkaptuk a fizetésünket és avval kiléptünk az utcára, az egész havi bérünkért egy doboz gyufát kaptunk. Képzeld, amikor az utcán mindenki a levegőbe dobta az szaros papírokat, CSAK ÚGY  FÚJTA A SZÉL. Tehát ennyit a pénzről. Egyet nem elfelejteni ! A divat és a frizurák időközönként váltakozva, de ismétlődnek. EMLÉKEZNEK 1929 -RE.
Isten Haza Család fogalmai vezéreljék Önöket, megláthatják könnyebb lesz.

Engelmann József


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse