Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Frau Merkel nagy játszmája

2018-01-05
Adminisztrátor
717
Nos, térjünk vissza  Frau Merkel által készített német programhoz. A németországi szociális háló általi juttatások: szociális segély, / 700 Euró, /fő / lakás biztosítása, / lakbér teljes állami megtérítése / és sorolhatóak az állami terhek, amit igaz a német munkavállalók adóformájában  befizetnek, de a kifizetések akkor is a német állam kasszáját terhelik. A magas szociális juttatásokkal, a németeket megvették, ellustították.  A német népet leszoktatták a munkáról. A  kapitalista tőkét ez nem érdekelte, számára a profit a lényeg. A  németországi iparban dolgozóknak nem akartak nagyobb bért fizetni, tehát inkább Kelet-Európába költöztették gyáraikat. A tehetetlen kelet-európai  kormányok egyértelműen kaptak az alkalmon és népüket ezeknek a cégeknek, szó szerint, kiárulták. Ezek után a magyar politikusok rendszerinti magyarázkodása: ezek a befektetők,  munkát hoztak! Ez mind igaz, de a kapitalista német tőke kivándorlásával a német apaországban / Vaterland / félelmetes munkavállalói űr keletkezett, miközben a munkától leszokott társadalom tovább élvezi az állam általi juttatásokat. A kassza egyre üresebb lett.Keletre költöző német cégek felső vezetése és családjaik is elhagyták Németországot, ami nagyon rosszul érintette a német államot. A társadalmi berendezkedés korábban megengedte a magas szociális juttatásokat, de most a nadrágszíj szakadni látszik. Frau Merkel óriási bajba van és így kerültek képbe a migránsok betelepítésének programja. Frau Mrekel a migránsok munkába állításával, számukra nyomot munkabérrel próbálja a kapitalista tőkét visszacsábítani. Ki kell jelenteni, a német csak 17-22 euróért hajlandó dolgozni, evvel szemben  a Merkeli bérajánlat  9-11 euró lenne a betelepített migránsok számára.. Kérdezzünk meg egy migránst: akarsz dolgozni? Válasz: én soha nem dolgoztam, szakmám nincs. Nos, ennek ellenére nagyon félő, ha a Merkeli politika sikeres lenne és a kapitalista tőke ennek ellenére  visszatérne Németországba, akkor a keleti blokknak lőttek? 

Feltehetően Magyarország gazdasága azonnal padlót fogna, úgy omolnánk össze, mint a kártyavár. Kinek köszönhető? Azoknak a "magyar" magatehetetlen politikusoknak, nagyuraknak, akik az elmúlt 27 évben "irányították", kiárulták országunkat. Az Orbáni politika kapkodásán is látszik, keresi az új lehetőségeket és így jött képbe Kína. A magyar nép csak akkor lesz hű NEVÉHEZ, ha a megválasztott politikai elit tisztességes, egyenes utat járja és nemzetét nem árulja ki. Mi, Független Kisgazdák évek óta követeljük: létre kell hozni olyan nagyvállalatokat, kis és középvállalkozásokkal megerősítetten, amik a magyar népnek és országunknak stabilitást nyújt. Ne hagyatkozzunk állandóan a külföldi tőkére! A Merkeli politika egyértelműen arra utal : GYERTEK HAZA " LIBUKÁIM " !!!  EL KELL ISMERNI EZ AZ ASSZONY NAGY JÁTÉKOS ÉS HA BEJÖN A SZÁMÍTÁSA, SZÁMUNKRA CSAK EGY  ÉNEK MARAD: 
MENNYBŐL AZ ANGYAL, ... 
Tisztelt Magyar Honfitársaink !

Kérjük Önöket, ne habozzanak. A szavazófülkékben, SAJÁT AKARATUK SZERINT, NYUGODT SZÍVVEL  válasszák a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Pártot. Bizonyítani szeretnénk! Nem kívánunk a múltban vájkálni, most végérvényesen a magyar nép  jövőjéről van szó. A jelen állapot nem GYEREKJÁTÉK !
Bort Búzát Békességet kívánnak,

Lajosmizsei Kisgazdák

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse