Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Frau Merkel hátba szúrta a magyarságot

2021-10-05
Adminisztrátor
235
Frau Merkel hátba szúrta a magyar népet, mivel Románia első politikusát magas kitüntetéssel és dicséreteivel "áldotta" meg.
Merkel nagyon tisztában van a francia német évszázados ellentéttel és éppen ebből kiindulva figyelemmel a magyar román ellentétre, "olajat öntött a tűzre".
Ennek a nőnek az szovjetuniós tanulmányai megártottak. Elméjében a feszültségkeltés van az első helyen. Nem volt elég 12 ezer európai ember halála, ami az Ő meghívójának köszönhető? Mit akar még elérni?
Magyarságot akarja románsággal összeugrasztani?
Neki igaz már semmi sem drága, mivel felelősségre vonás nélkül hamarosan lelép. 
Egyszerűen  Honecker szabadon engedése is érthetetlen volt, amire a német nép, akkor sem reagált. Háboríthatatlanul szabadon engedték. 
Mi van veletek poroszok? Egy nép lettetek ismét és most "nyuszi ül a fűben".
Ja, hogy Merekel is kommunista ország szülötte? Na meg a szovjetuniói tanulmányok?
Bizonyosan kártékonyan hatnak a német politikára is, de Merkel miért éppen magyarokat szemelte ki gyarmatuk első helyére?
Munkahelyek kecsegtetésével szédítette meg a magyar politikusokat? Helmuth Kohl miért szavazott éppen ennek a nőnek esélyt? 
Minden esetre Orbán Viktor ezt a kitüntetési blamázst megpróbálta avval a mondatával szépíteni : mi minden közép-európai országgal, többek között Romániával szoros egységet kívánunk alkotni és egységünket gazdaságilag erősíteni.
Na látják a kedves olvasók és hazánk népe !  EZ NEM TETSZIK MERKEL- NEK. NEM SZERETNÉ HA A FRANCIA NÉMET NAGYHATALMI HEGEMÓNIÁT EGY ÚJABB EURÓPAI ERŐS HATALMI EGYSÉG KETTÉ TÖRNÉ.
Most el kell ismerni, a magyar miniszterelnök jót húzott. "Terített redurtmarschot kijátszotta".
A Független Kisgazdapárt látván Magyarország miniszterelnökének politikusi karizmáját csak gratulálni tud. A hibákat meg tárgyalni kell.

Isten, Haza, Család oltalmazza mindannyiukat és Bort, Búzát, Békességet kívánnak Önöknek a lajosmizsei kisgazdák.   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse