Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18788

Fogyó koncra még több jelentkező

2018-12-12
Adminisztrátor
457
Milyen magyarázatot érdemel az írás címe? Nagyon egyszerű a válasz: ingyen megszerzett javak, az egyéni meggazdagodás, csoportos haszonszerzés által felhalmozott és már számszerűsíthetetlen vagyon. MINDEZT KÖVETŐEN, EGY ELMEHÁBORODOTT EMBERI RONCS HATALOM VÁGYA, MÁS EMBEREN TÖRTÉNŐ URALKODÁS. Azt gondolhatjuk, itt a sor vége, de nem ez! Az a legborzasztóbb, amikor ezek a figurák, vagy csoportok, érdekeik kiteljesedése érdekében, szemrebbenés nélkül képesek a tisztességes földi halandóknak hazudni és amikor a hazugságok számukra is áttekinthetetlenek lesznek, hazugságaikba belebonyolódnak és a valótlan kreációjukat is a végén MAGUK IS elhiszik. 

Itt tarunk ma: MAGYARORSZÁGON, EURÓPÁBAN, A VILÁG MINDEN PONTJÁN. Kik is bújnak meg valótlanságok mögé?: a politikai erők,  civilszervezetek, alapítványok,  szakszervezetek, kamarák, a pénzvilág / bankok, biztosítók/ EURÓPAI UNIÓ ÉS BIZOTTSÁGA, NÁTÓ, ENSZ ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN AZ EGYHÁZAK, VALLÁSI FELEKEZETEK. Ha valaki netán kimaradt a sorból, ne haragudjon! A Független Kisgazdapárt álláspontja szerinti nagyon eklatáns példát mutat fel: miként lehet egy ember, vagy egy társadalom megbízható? Csak akkor, ha kemény nemzetben gondolkodó karakterekből tevődik össze. Minden esetben a kezdetek -kezdetén kell alapos áttekintő munkát végezni, a fundamentum keménységére lehet csak erős nemzetet építeni! Lád. korábban a KÍNAI NAGY FAL. Mai napig áll és erős!

Sajnos a mai rossz berögződés: szüljünk gyerekeket, mielőbb adjuk be őket egy  bölcsődébe, óvodába, hogy minél korábban egy KÖZÖS MASSZA TÁRSADALMA  RÉSZESÉVÉ TEGYÜK. AZ ISKOLÁBAN A GYEREK,  MÉG NAGYOBB  TÁRSADALMI BEFOLYÁS ALÁ ESIK, AMI EGY IDŐ MÚLVA SZÁMÁRA ELFOGADOTTÁ, TERMÉSZETESSÉ VÁLIK. Ezt hívják:  az egyén időben történő agymosásának. Az egyén felnőtt korában el sem tudja képzelni, hogy más út is létezik a világban és a "mókus kerékből" képtelen kilépni, mert FÉL! FÉL MINDENTŐL, MERT A DIKTÁTORI HANG CSENG A FÜLÜKBEN. AZ ELŐRE  IDOMÍTOTT TÍPUSOK a hatalmak LAJSTROMAIBA KERÜLNEK ÉS  SZÁMUKRA NINCS KIÚT! Minden esetben, ebben az ügyben valami piszokul sántít. A politikai hatalmak nem szeretik az egyéni karakterű emberek jelenlétét, DE AKKOR HOGYAN EGYEZTETHETŐ ÖSSZE A FIDESZ PROPAGANDÁVAL AZ  ERŐS CSALÁD??? Mikor kérdeznek IGAZAT??? Tudomásunk szerint a  Család fogalma, a Független Kisgazdapárt eszmeiségében 110 éve első helyen áll, akkor...? Mi valóban egyéni karaktereket kívánunk a magyar társadalomnak!

A mai politikai hatalmak, valójában szini előadást tartanak a társadalmi, alulról történő család építkezés tárgyára mutatóan,de valójában, ami az egyéni karakterek kifejlődéséhez vezetne: MEGTILTJÁK, MEGBÉLYEGZIK, ÖRÖKRE A TÁRSADALOM PERIFÉRIÁJÁRA LÖKIK.

Nos, eljutottunk végre egy olyan világ politikai jelenséghez, ami a fentiekben, igaz csak családi szinten megfogalmazott, de összességében a világ nagyhatalmi törekvéseire is utal. HŰBÉRESEK  HAZUGSÁGA, VAGYON ÉS HASZONSZERZÉS! GERINCÜKBEN GYENGÉLKEDŐK  MÉDIUMI  MEGBÍZATÁSUK CSÚCSÁN, MEGKAPJÁK A KIÉRDEMELT JÚDÁS PÉNZÜKET. Végeredmény. A MAI POLITIKAI KLIKKEKNEK NEM KELL EGYENES GERINCŰ KARIZMATIKUS EMBER, JOBB A TÖMEG MASSZA. Ennek ellenkezőjén dolgozik a Független Kisgazdapárt és mindent megteszünk, hogy MAGYARORSZÁGON, JÓ ADOTTSÁGÚ EGYÉNISÉGEK NEVELKEDHESSENEK. A KONZERVATÍV ESZME MÉG MEGÉRTÉSRE VÁR, DE HAMAROSAN ITT LESZ AZ ÉRETT ALMAFA GYÜMÖLCSE ÉS BÜSZKÉK LESZÜNK. HAMAROSAN ISMÉT LESZ MAGYARORSZÁGNAK EGYENES GERINCŰ VEZETŐJE. Isten áldja Önöket. Vigyázzunk HAZÁNKRA, MERT : ISTEN, HAZA, CSALÁD CSAK EGY VAN! ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁN ÖNÖKNEK A FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS -ÉS POLGÁRI PÁRT

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse