Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

FKgP Polgármesterjelölt Lajosmizsén

2019-10-07
Adminisztrátor
1342
1990-es rendszerváltó pártok, - Orbán Viktor szerint -azért kerültek süllyesztőbe, mert nem bírták a politikai kihívásokat.
Valójában, mi kisgazdák ezt teljesen másként látjuk. Másként értelmezzük a süllyesztés technikáját, aminek nagymestere a FIDESZ, aki minden pártból kiemelt egykét lelkiekben gyenge figurát és máris minden lépést megtett, hogy szétzilálja azokat a politikai erőket, akikben potenciát láttak.

Orbán úrnak, mindezek után nem szabadna olyan kijelentést tenni, - a többi párt megszűnése véletlenszerű. A XXI. században kis hazánkban nagyon sokan nem látják ezeket a politikusi trükköket. Szerintem, az sem véletlenszerű, hogy Vona Gábor volt Jobbik elnöke, olyan magyarázattal hagyta széthullani az egyetlen jól működő pártját, - BELEFÁRADTAM !
Mesék, voltak, vannak és lesznek, de azok értelmezése a mai ember számára nem okoznak megfejthetetlenséget.


Minden esetben maradjunk saját házunk táján, hogyan is áll a Független Kisgazdapárt? Hála Istennek, megvagyunk, jól vagyunk és sikeresen indulunk a 2019-es helyhatósági választáson.
Az elmúlt kisgazda elnök kijelentette, - ameddig Engelmann József él, addig lesz kisgazdapárt! Hegedüs Péter politikai meggyőződése pedig köszönő viszonyban sem volt az Engelmanni Isten, Haza, Család fogalmakkal, de mégis elismerte, - ez a fazon képes egyben tartani a magyar kisgazda társadalmat. Kijelentem,- valójában szerényen, de csak az Isten által  rám szabott munkámat végzem.
Tőlem távol álló ideológiákat tiszteletbe tartom, de pártunk szellemiségébe, nem engedem befurakodni, ami magyar idegen. Koromra tekintettel volt szerencsém megismerni a szocializmus kuszaságait, ALJASSÁGAIT. 13 év éppen elegendő volt, hogy a kapitalista társadalomba is betekintést kapjak. Egyik sem különb a "Deákné vásznánál"! Álláspontom szerint, a liberalizmushoz az emberiség még nem nőt fel, mert a szabadelvű gondolkodás kicsapongásai éppen mai időben vizsgáznak, amik számomra megbuktak.
Éppen ezért lelkem mélyéből tisztelem a Független Kisgazdapárt idáigi "úttörőit", a pártért meghaltakat. A konzervatív eszme mellett tettem le a voksomat. Magyarország, csak akkor maradhat meg a magyar népnek, ha konzervatívan gondolkodók lakják. 
Mi túlságosan kis ország és nép vagyunk Európában és, ha nem vigyázunk hazánkra, ELVESZIK. Valahogyan és valakiknek piszok nagy vágyálma, hogy Magyarország ne legyen. A germán, szláv, latin nyelvcsaládok gyűrűjében nagyon nehéz megtartani ezt a hazát. Orbán Viktor politikája hangzatos, de kinek akarja megvédeni Magyarországot? Számomra nem egyértelműen tisztázott Orbán Úr törekvése. 
Maradjunk Lajosmizsén! A Független Kisgazdapárt, Mi Hazánk Mozgalom, MIÉP együttes triumvirátust hozott létre, hogy a magyar választóknak egy új alternatívát mutasson fel. Aki nem Gyurcsányt, Dobrev Klárát és Orbán Viktort kívánja a politikai porondon látni, azok számára egy konzervatív politikát megtestesítő hárompárti szövetség jött létre. Ennek valójában már korábban be kellett volna következnie, de mindig megsemmisítették. Végre, 2019-ben megtört a jég. Engelmann József Lajosmizse polgármester jelöltje, valamint, Bács-Kiskun megyei listán harmadik helyen bejegyzett vagyok. A Független Kisgazdapárt többi megyei szervezeteinek, példát tudok felmutatni, -AKARNI, HINNI KELL! HIT NÉLKÜL NEM LEHET MAGYARORSZÁGOT MEGTARTANI! 
A liberális gondolkodás nem fertőzheti meg a magyar lelkeket. Végre, nagyon sokan felismerték a szabadelvűség hibáit és sikerült Lajosmiszén, 8 választó körzetben nagyon kedves tisztességes lelkükben igaz magyar képviselő jelölteket állítani. Kitartó munkájukat ezúton is megköszönöm és kívánom, hogy eredményt érjenek el családjaikkal Lajosmizsén, valamint a politikai tisztánlátás terén is. ÉLJÜNK EGYÜTT LAJOSMIZSÉÉRT!!!
Bort, Búzát, Békességet kívánnak Önöknek a Független Kisgazdapárt lajosmizsei képviselő jelöltjei, valamint Engelmann József polgármester jelölt. A triumvirátusnak győzelemre kell vinni, -A HAZA NEM ELADÓ FOGALMAT.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse